zondag, mei 04, 2008

Cartoon uit de oude doos: Soep


Wowie zowie, wat is Zimbob laat vandaag! Honderden SMSjes kreeg ik, tientallen telefoons, 2 faxen en één oplawaai (maar dat had dan weer te maken met het nijpen in een mevrouw haar tetten). Maar, jongens en meisjes, zondag is zondag. En vandaag kon ik gewoonweg niet 's ochtends posten wegens niet hier. Neen, Zimbob was daar.

Goed. Eentje uit mijn oude doos deze week, en oud is ze. Het moet al weer tien (ja 10!) jaar geleden zijn dat ik deze strookstripjes maakte. Hele andere stijl dan nu, maar ik vind ze nog altijd geinig. Ik heb by the way deze week zo weinig tijd gehad dat ik niet anders kon dan mijn geweer te laden en me in de duistere ondergrondse gewelven van mijn archief te wagen. Ik ben er gelukkig heelhuids uitgeraakt en beloof plechtig, op mijn communiezieltje, dat er volgende week weer een Hank en Beulah klaarstaat.

Ga nu, en geniet verder van het leven.


Zimbob, nooit zijn communie gedaan.

4 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Fantastisch! Hou van de wending waarbij je naadloos overschakelt van een restaurantgrap naar een doktersgrap. "Dat is geen vlieg in uw ochtendurine, dat is een honingbij" Ik zal het proberen te verwerken in een gesprek deze week.

Anoniem zei

maar wel gedoopt..

XX

Nagolore zei

Tien jaar geleden was je al knap, knaap!
Laat Hank en Beulah maar effe die kelder.................

Anoniem zei

Wow! Met zoiets moet je verder doen! Gimme more!
Wijs gedaan hoe altijd op het laatste prentje een close-up wordt gemaakt van het gezicht.

Toch even vragen: Hoezo, Hank en Beulah in de kelder? :)