zondag, april 27, 2008

Cartoon: Flor Koninckx


Hahahaaa, Een kleine week geleden blies niemand minder dan Flor Koninckx positief bij een ademcontrole. Klik hier om je geheugen op te frissen. Kijk ook eens wat de man er zelf over te zeggen heeft...
Ik weet ook wel dat je al snel over de toegelaten hoeveelheid alcohol zit, en ik ken genoeg mensen die dan nog 'responsible' kunnen rijden... maar toch. Wie zijn gat brandt moet op de blaren zitten nietwaar? Ik vond het nieuws over onze superflik dan ook geweldig.
Iedereen die mij kent weet dat ik zelf geen heilig boontje ben, maar als er iets is wat ik nooit doe is het rijden wanneer ik gedronken heb.

Ik rijd dan ook amper.

Hoe het met onze krakende buren zit, vraagt u zich af? Goed hoor. Deze week twee keer de politie moeten bellen in het midden van de nacht.
Heerlijke mensen.

Maar ach, laat dat de pret niet bederven. Gisteren vrienden teruggezien na lange tijd en gezellig gepintelierd. Roodverbrand en katerig maar weer helemaal opgeladen. En we zijn niet met de auto naar huis gegaan.
Neen, ik had mijn motor bij.

Zimbob, zondagsrijder.

11 opmerkingen:

DC Swallow zei

Vree wijze toons!!

Uw Gentse bruure

Anoniem zei

Al die heilige boontjes ! Luister naar wat ik zeg, maar kijk niet naar wat ik doe ?

Ik drink ook niet wanneer ik gereden heb.

Anoniem zei

Hahaha! Komt dat zinnetje niet uit spider-man?

Trek het je niet aan van de buren. Ik kamp al 3 jaar met een stelletje die het maar niet kunnen laten om tot 7u in de ochtend te lachen en te gieren. Op sommige momenten kan ik het hele gesprek mee volgen. Bovendien kunnen ze op mijn kamer neerkijken en zien waar ik mee bezig ben. Leuk is anders (ondertussen al in beroep gegaan bij de rechtbank). Sommige mensen weten gewoon niet wat dat is, respect hebben en nachtlawaai...

Nogmaals, leuke toon. Niet getekend, maar dat is ook niet altijd nodig.

Anoniem zei

Prachtig idee, en zeker de moeite waard om nog zo'n ontwerpen te gebruiken. Dit mag gerust in humo ofzo.(tegen betaling uiteraard)

Emmanuel zei

Leuke knip en plak, Zim.
De Flor ziet er echt afgeraft uit... Wie is die vent links? ;-)

Drinken en rijden gaan niet samen, krantlezen en rijden daarentegen.

Emmanuel from Heusden

Lebbercherrie zei

Great stuff! Echt heel goed, beste vriend, moest er heel luid mee lachen.

Zimbob zei

Merci, merci jullie zijn te goed.

@ sjokkels: ai, 3 jaar... ik hoop dat het hier niet zo lang zal duren en dat het voor jullie ook snel opgelost mag zijn.
some people...

Zimbob zei

Zie trouwens net dat deheer Koninckx zijn 'verdediging' van zijn blog heeft gehaald. Blijkt dus dat de man er niets meer over te zeggen heeft.
zijn volste recht weliswaar, maar nu staat mijn linkje er voor Jan Lul.

Lebbercherrie zei

Of Piet Penis.

Lebbercherrie zei

Of Gerrit Glockenspiel.

Anoniem zei

Dit is echt een wonder,deze tekening is zo prachtig het is net alsof het een echte foto is! Het is tof dat je ook eens een andere tekenstijl hanteert, meer reëel.