vrijdag, mei 30, 2008

Cartoon: Mijn Restaurant


Huh? Zimbob op vrijdag??? Wasmeda...?
Geen paniek, oh sensuele en onvermijdelijk boeiende fanbase, zoals altijd krijgen jullie ook deze zondag weer een verse toon. Vanwaar dan deze doordeweekse actie? Wel: tijd om kleur te bekennen. Vlaanderen was de voorbije weken, neen: maanden, in de ban van het VTM programma 'Mijn Restaurant'. U kent het vast wel: diverse koppels (lees steden) krijgen de kans om een restaurant uit de grond te stampen... opbouwen... en eventueel te krijgen; mits het winnen van de keuringsrondes en populariteitsstrijd. Meer weten? Zoek het op, lazy scum!
Enfin. Ik kende het concept van de Australische versie omdat mevrouw Zimbob graag Vitaya kijken mag. Vandaar dat ik zo veel teken... Walgen deed ik ervan. Stomme show, stomme zender, stom opzet.
Maar ik ben maar een mens en al snel doodde ook ik menig avond voor de buis voor dit verslavende doch ergerlijke niemendalletje. Zo won het lesbische Limburgse koppel Yanaïka en Stephanie al gauw ook mijn sympathie. De overwonning was hen dan ook van harte gegund. Jammer genoeg bleek gisteren uit de finale dat Vlaanderen anders had beslist. De verslagenheid was groot. Ik hoop dan ook dat ze het verlies snel te boven komen en even hard gun ik het de uiteindelijke winnaars. Het is maar een spelletje. Blij ben ik wel dat het eindelijk gedaan is met Mijn Restaurant. Gedaan met die 'slime oozing out of my TV-set'. (Al verwacht ik dra een nieuwe versie van de format, zucht).
Maar voor nu: Fini!!
Gedaan met potten kijken.

Zimbob, gemarineerd varkenslapje

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Gemarineerd varkenslapje, de Australische versie was op vijf tv...

In elk geval mag je niet klagen over mijn vitaya-kijkgedrag aangezien ik niet mag kijken met jou erbij. De do-it-yourself programma's en places in the sun- versies leren me echt veel bij voor het renoveren van dit stulpje. En it makes me happy, zoals The Simpsons en scary movies jou behagen.

Spijtig voor mijn 2 favorieten, die éénieders hart wonnen. Ik gunde het hen ter voller harte.

Anoniem zei

By the way: deze creatie is te gek! Prachtig gedaan, grafisch verantwoord en materiaal voor menig krant of magazine!

Anoniem zei

Uitstekend!!! Zoals zovele zappers heb ik dat rampprogramma ook niet volledig kunnen vermijden, maar ik deel je mening. En het is nog altijd stukken beter dan de f** reality shows van f** Gordon Ramsey - of hoe heet die omhooggevallen turd ? - die f** denkt dat hij f** god is. Wat een zak !!

Anoniem zei

Ik moet eerlijk bekennen: heb er nooit naar gekeken. Neen, inplaats daarvan zat ik mijn kostbare vrije avond te besteden met eurosong. Natuurlijk ben ik na de helft van het programma gewoon weggegaan, maar dan toch... En zeggen dat er meer naar Mijn Restaurant hebben gekeken.
Anyway, leuk hoedat je een programma verwerkt in een toon. Hopelijk merken de deelnemers deze nog op. Het zou toch een grote eer voor hun zijn, niet?

Greetz

Zimbob zei

Danke danke allemaal.
Pablo, wat een woordgebruik?! Je zou haast denken dat je Gordon Ramsey niet mag :D

@Sjokkels: als jij niet verder zegt dat ik het restaurantgedoe heb gezien, dan is jouw eurosonggeheim safe with me... en de rest van de internetwereld.
;-)

Lebbercherrie zei

Tijd om kleur te bekennen; over here the same. Vrouwlief keek en ik ook. Ik meer voor Janaika als voor het eten, I must admit. Heb zelfs vorige week Stephie aan de lijn gehad, verkeerd verbonden weliswaar, maar toch. Tof getekend, vind hem goed en grappig.

Anoniem zei

Good day !.
You may , probably curious to know how one can collect a huge starting capital .
There is no need to invest much at first. You may begin to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you thought of all the time
AimTrust represents an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with affiliates everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become an affluent person?
That`s your chance That`s what you really need!

I feel good, I started to take up income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to choose a correct companion who uses your savings in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and what I started with was a funny sum of 500 bucks!
It`s easy to join , just click this link http://ubisuryqev.fcpages.com/obokev.html
and go! Let`s take this option together to get rid of nastiness of the life

Anoniem zei

Hello !.
You re, I guess , perhaps very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no initial capital needed You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you thought of all the time
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with structures around the world.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your choice That`s what you wish in the long run!

I feel good, I began to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a proper partner utilizes your funds in a right way - that`s AimTrust!.
I earn US$2,000 per day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to join , just click this link http://lagunymaha.the-best-free-web-hosting.com/kolaci.html
and lucky you`re! Let`s take our chance together to become rich