zondag, mei 18, 2008

Cartoon: De weg naar...


Afgelopen week hebben we ontzettend van het zonnetje kunnen genieten. Mijn collega's en vrienden zien er allemaal uit alsof ze net een week in Toremolinos hebben doorgebracht. Ikzelf moet het helaas stellen met een iets slechter velletje, het zal wel aan dat spoortje Engels in mijn bloed liggen. Of aan het feit dat mijn moedertje een 'roste' is. Hoe dan ook, ik moet maar aan de zon denken of ik ben al roodverbrand; waarna ik net als een reptiel mijn opperhuid er zo kan afpellen om vervolgens weer lijkbleek 'de dingen te mogen begroeten'. Maar ach, je kan niet alles hebben.
Dat neemt niet weg dat ik niet van de zon geniet. Integendeel. Zoals zovelen laadt die vuurbal 'high in the sky' mij op. De temperatuur, de terrasjes, de blote beentjes...
Dat laatste daar kijk ik natuurlijk niet naar. Echt niet, vrouwlief, you're the cutest...

Maar ik mag er wel graag toontjes over maken.

Een zalige zondag mensen, jullie zijn lieve konijntjes.
Keutel maar koddig in de koninklijke kakkestoel.

Zimbob, helaas hard aan het werk.

3 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

"Keutel maar koddig in de koninklijke kakkestoel"? Euh... zal mijn best doen...

Ik denk dat ik die vent ken.

DC Swallow zei

Die vuurbal 'high in the sky'...
Gaat dat hier nu weeral over mij ja?!
En hoe weette gij eigenlijk da mijnen rechterteelbal tegenwoordig brandt als een zon in een stelsel?!!!!!
Ge hebt weer met ons ma gebeld he?! Fem

Zimbob zei

@Lebbie: Ist steven misschien die ge bedoelt, want ik vind zelf dat ie daar wat van heeft.

@Deef: ik gokte eigenlijk op links.