zondag, mei 11, 2008

Hank and Beulah 26: brotherly love


Persoonlijk zou ik mijn eigen brother voor geen geld in de wereld kunnen missen. Tenzij voor twintig euro dan, want daar kan ik de DVD van 'Naakt over de schutting 2' mee kopen. En dan nodig ik hem toch gewoon de week daarna uit? Dan kan ie lekker meekijken.
Maar goed. Dit is voor eventjes de laatste Hank en Beulah over Dick. De 'puns' (zoals dat heet) blijven eventjes in de map, en er zullen dra weer nieuwe invalshoeken verschijnen.
Spannend!

Vandaag is het Pinksteren. Een dag die ik niet goed begrijp. Toen ik vanochtend richting mijn vrouwtje pinksterde, deed zij dat niet terug. Nuja, ik heb nog een ganse dag om mijn techniek te verbeteren. Ik hoop dan ook volgend jaar te kunnen deelnemen aan de nationale kampioenschappen.
In tussentijd ga ik mijn oksels wassen, want die ruiken niet al te fris. Eerlijk is eerlijk.

Een vruchtvolle fruitsap nog.

Zimbob, theocratisch basilicum.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Fuck Dick then... for now

Lebbercherrie zei

I can't get enough of Dick as well. I would feel half a man without Dick. Doesn't everyone just adore Dick?

...geinig!... Hihihihi!

Anoniem zei

HAHAHAHA Die malle Flor toch! erh... :-P

Anoniem zei

Dick Rocks! Jammer, maar toch tevreden dat je jouw nieuw personage op een zeer leuke manier hebt geïntroduceerd. Ik ben al benieuwd naar de volgende H&B!

Zimbob zei

Blij dat te horen. Nu, Dick komt zeker terug hoor, maar het is even tijd voor wat nieuws. Zo zien we binnekort ook Beulahs nichtje...

Lebbercherrie zei

rrrrrr!

Emmanuel zei

Ik weet het, ben daaaaaagen te laat met mijn loekie-loekie naar jouw pic's (lol, dick/pic), some very deugddoende congé zat er tussen. Ik en mezelf persoonlijk vind deze één van je beste, Zim!
Het is zo'n leuke korte, "snap!" die zit ;-)

Cool runnings from Heusden,

Emmanuel