maandag, september 18, 2006

Cartoon: S&MNu alweer zeker een jaar geleden (of zijn het er twee) schrok ik van een bepaald krantenbericht. Nu, dat gebeurt wel vaker, zeker als ik mijn eigen naam zie in diverse artikels over moord en brand. Doch dat is een verhaal voor een andere keer...
H&M, je weet wel, die kledingsketen waarvoor Madonna wel eens meer dan mij lief is toont, kwam met een modieuze kinderlijn op de markt. Geïnspireerd op de diverse tieneridolen zoals daar zijn: Britney, Christina en Ramses Shaffy. Deze lijn bevatte onder meer strings voor meisjes vanaf 9 jaar. Negen! Nog voor de onschuldige schepseltjes ook maar seksueel bewust worden, nog voor hun lichaam vormen aanneemt waarover ze zich in hun latere leven alleen maar obsessief zullen uitlaten, brengt deze keten dus kinderstrings uit.
Ronduit walgelijk vond, en vind ik dat nog steeds. Vandaar ook dat ik deze cartoon maakte.
Ik heb gehoord dat de bewuste onderbroekies tevens ook schadelijk waren voor de prutsjes. Juist omdat zij nog geen Jennifer Lopez vetweefsel hebben gevormd op de respectievelijke plaatsen.
Ik weet het: ik kan mij af en toe druk maken. Maar het is net daar waar ik de mosterd haal...

Zimbob

1 opmerking:

Lebbercherrie zei

Vinceken,

het is inderdaad bedrijsspionage die ik bij jou pleeg, maar ik denk dat ik beter eens in de fabriek zelve kom piepen, want ik en Fotoshop gaan duidelijk niet samen, en gij speelt ermee als De Witte met Pastoor Munte zijn kloten. ;-) Bon, I dig your cartoon, maar had ze al eens gezien bij je thuis. Neemt niet weg dat ze nog altijd kont schopt. Keep it up.