dinsdag, september 26, 2006

Cartoon: Baby thoughts

Sinds 6 september heb ik een petekindje. Een prachtig klein pampervullertje is ze, en ik ga mijn best doen om de beste Peter ter wereld te zijn. Zelf kan ik haar wegens twee jobs, een dubbelleven als superheld en vervoersproblemen niet al te vaak zien, maar ik hoor van haar ouders dat er bezoek te over is. Aan aandacht geen gebrek dus. Maar ik vraag mij af, wat zo'n kind wel niet denkt bij het zien van al die smoelentrekkers...

Zimbob

3 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Raar toch; "lul" als belediging voor een man is algeheel aanvaard, maar "kut" wordt meestal aanzien als een krachtterm in de trend van "Shit", maar "kutwijf" daarentegen wel. Wat men hier ziet is een duidelijke doorschemering van de Teutoonse klanken op ons Oost-Indische taalidentiteit, die...mompel...mompel...met veel verve...mompel...(onverstaanbaar)...nochtans geen generaal, maar louter korps-aalmoezenier...mompel...mompel...op een haast obsceen minderjarige manier strak...mompel...mompel...but I was very very drunk at that time.

Emmanuel zei

@lebbercherrie:

"this week I have mostly been eating..."

@the Zim-man:

Dikke proficiat met je nichtje en soigneer haar maar goed, al was het maar omdat je de mama dan gelukkig maakt en daardoor ook mijzelve in eigenste eerste persoon enkelvoud.

Zimbob zei

Aan soigneren zalt haar ni mankeren, Emmanu.
Ook aan u ne proficiat, 2de persoon enkelvoud, beleefdheidsvorm.