donderdag, september 21, 2006

Cartoon: Origami


De voorbije dagen heb ik het erg druk gehad op 'het werk'. Hierdoor is het me niet gelukt om direct nog een paar splinternieuwe toons te maken. Maar omdat ik u, lieve aardbewoner en onvoorwaardelijke Zimbobfan, mijn werk ook niet wil ontzeggen post ik hierbij nog gauw eentje uit mijn 'oude doos'. Neen ma, ik heb het niet over jou.
Gelukkig is mijn archief très big, alsook mijn... bescheidenheid.


Different style, same old Zimbob.

2 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Shit man, net nu ik deze avond ook een cartoon ging posten over een Chineesje! Zal het dan een andere keer doen. Again, fameus goed ingekleurd. Like the joke as well.

Veel liefs,

Tamara Joghurtpotje

Zimbob zei

Mercikens lebbercherrie,

Seg, ge moet u ni inhouden om een chineesje te posten hoor... Der zijn er toch heel wat op deze wereld? Ik kijk er al naar uit.

Zimbie