zondag, april 20, 2008

Hank and Beulah 24 + 25! Telling HankToontime inderdaad! U weet, ik ben zo trouw als een pladijs dus: tadaa!
Ik mag dan al wel op zijn van 5 uur deze ochtend, omdat ik mijn vrouwtje wilde laten slapen kom ik er nu pas toe om mijn Hank en Beulahs te posten (ach het is pas 10h45).
Vanwaar dit ongoddelijk vroege uur om op te staan hoor ik u luidop vragen... Of is het de percolator? Neen, het is toch jullie vraag. Wel, ik ben blij jullie te melden dat het huis naast het onze weeral is gekraakt. Joepie! En deze lieve deftige mensen met hun doodbrave hondjes hebben rechten! Jawel! De politie noch de eigenaar mag hen er zomaar uitzetten. Tuurlijk niet. Eerst moet er een ellenlange procedure aan voorafgaan, die dan uitdraait in een uitzetting, waarna zij er doodleuk terug inkunnen. Tof! En deze lieverds vinden het natuurlijk ook heel fijn om met hun gestolen elektriciteit muziekinstallaties te laten draaien. Liefst om 5 uur 's morgens al natuurlijk. U begrijpt dat ik dan ook heel tevreden ben vandaag. Ik hoop dan ook dat zij heel snel brand veroorzaken, zodat heel ons huis afbrandt. Dat zou leuk zijn. Of dat ze bij ons inbreken of zo. Pom-po-pom.
Enfin, Hank and Beulah,

ik ga kakken.

Zimbob, allegorisch knaaggedierte

7 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Musician! Geniaal!

(Moet ik effe die krakers er komen uitzetten? Wedden dat ik meer lawaai kan maken dan he?)

Zimbob zei

Daar bestaat geen twijfel over.
Bedankt.

Anoniem zei

Hahaha! Vind ze echt zeer goed. Meer zelf: tot nu toe één van de beste H&B's. Keep it up! :D

Anoniem zei

Wonderful! En de 5 hokjes work well.

Thanks for letting me sleep a bit...

Lebbercherrie zei

Lady B, als ze uw slaap durven storen, dan belt ge maar efkes, en dan kom ik dat daar persoonlijk oplossen.

Lebber-de Joerie-cherrie

Emmanuel zei

Lol (& grol), ik vind vooral de tweede leuk.
Heb ik ook met de kinderen van mijn schoonouders, al was 't maar omdat 't eerste mijn schoonbroer is...

Afin.

Cool runnings,

Emmanuel

(hé, hoe heette de eekhoorn van Tante Terry ook al weer? Juist, ja)

Pablo Carpintero zei

Well done ! Hank is not stupid : he is politically correct.

And I wish that your noisy neighbours be blessed with a long lasting dose of Moctezuma's revenge.