donderdag, januari 03, 2008

Zimbobcartoons in 2008


Jahaa, liefste en mooiste dames (en al de rest), een nieuw jaar is weer aangebroken. Laat mij dan ook de 30ste zijn om jullie drie natte zoenen te geven. Van harte!
En het is inderdaad even stil geweest hier in Zimbobland. Jullie jonge god heeft zichzelf een kleine 2 weekjes 'holiday' gegund, zich opgesloten in een vochtige kelder met een paar bakken Orval (ambrozijn voor Zimbob klein), uiteraard niet meegedaan aan al de feestelijkheden -Vertrouw de foto's die her en der verschijnen voor geen haar. Dat ben ik niet naast Phaedra Hoste, dat is... euh... terzake- maar bovenal heeft hij een meesterplan uitgewerkt voor het nieuwe jaar. Duizenden nieuwe cartoons zijn uit zijn pennetjes gerold; de ene al schokerender dan de andere. Een dozijn strips ligt te wachten op een uitgever en een stuk of wat T-shirts, brooddozen en epileersets staan klaar om in omloop te worden gebracht. Hoezee hoezee, dat belooft. Een terechte opmerking. Dat belooft inderdaad.
Zimbobcartoons in 2008 wordt dus groter, beter, sterker dan ooit tevoren. Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie iedere zondag opnieuw in mijn broek te kakken van het lachen. Ahahahaaaa!!!! Oeps, nog eventjes geduld...
Ik zie jullie zondag dus? Tot dan!

Smooch!
Zimbob, helemaal back

2 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

kaniewachten...

DC Swallow zei

Shit... kben hier nu al... euh... da's wel bagger dat het nog geen zondag is. Juuw!