zondag, januari 06, 2008

Hank and Beulah 17: Trip #2


Niets voor mij, zo'n stierengevecht. Genieten van een man, die samen met zijn bewapende companen het gevecht aangaat met een opgefokte (as if) stier... Zucht.
Prik, prik. Meuuhhh! Olé.
Zijn we niet oppermachtig, mensen?
Het enige fijne aan het hele volkse gebeuren is het feit dat het soms wel eens anders uitdraait dan verwacht. Als de stier dat ene waterkansje weet te benutten en zelf een paar prikkies kan uitdelen. Dat is vermaak. Dat is eerlijk. Da's lachen.

In alle eerlijkheid: ik heb zelf nog nooit een stierengevecht bijgewoond. Het zegt me niets. Ik houd te veel van dieren.
En als u me nu wilt laten, ik heb trek in kreeft.

Zimbob, paternoster van de steenbokskeerkring

9 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Wanneer een stier wint, wordt hij nadien afgemaakt want het zijn intelligente vechters; hoe meer ze vechten, hoe beter ze weten wat de tegenstander gaat doen. Ik vind dat ze dat ook bij toreadors moeten doen.

Occy zei

ola! nice blog!

Anoniem zei

A nice one ...
Kunnen we niet enkele van onze politici naar Spanje sturen voor een opleiding als toreador ?

Ola!

Lebbercherrie zei

Ik zie De Wever daar al staan met zijn Vlaamse leeuwenvlag in zijn pollen; Woehahaha! Of Millequet tegen die stier: "NON!! NON! NON!"

Zimbob zei

Of Di Rupo: "Oui, Oui, Oui!"...

Neen?

Anoniem zei

Ik heb wel al gehoord,indien een stier heeft gewonnen dat hij nog van een pensioentje kan genieten.En dat zijn status wel de hoogte ingaat ivm fokken

Zimbob zei

Dat dacht ik ook. Is het niet zo dat Jean-Marie Dedecker aan zijn functie is gekomen?

Lebbercherrie zei

Mooooh!

DC Swallow zei

You guys!! :D