zondag, januari 27, 2008

Cartoon: Eerlijkheid / Illustratie: CD Kroniek


Zozo, het is weer druk geweest in huize Zimbob. Ik heb het gevoel dat ik niets anders meer doe dan tekenen. En zo heb ik het graag. ('t is trouwens lichtjes overdreven, er is altijd nog de afwas, het stofzuigen, het koken, het...)
Maar goed. Donderdag vond ik ook nog de tijd voor wat ontspanning. Zo ging ik met mijn maat naar de ronduit gewéldige expositie van Paul McCarthy in het SMAK. Hij loopt ten einde dus rep je nog snel daarnaartoe! Zimbob raadt aan! En zet je oren open voor de dwaze commentaren van enkele elitaire bezoekers. 'Is dat nu kunst?' HAHAHAHAHAHA..
Goed, bij de cartoon van deze week krijg je nog eens een illustratie. Het is een ontwerp dat ik maakte voor de nieuwe CD van Kroniek AKA Krono. De beste rapper van Oost-Vlaanderen, zoniet van België. Check zeker ook eens zijn MySpace en houd deze jongen in de gaten. U hoort nog van hem. Buiten het rappen is hij immers ook nog eens full time toffe pee. En hij heeft goeie smaak, getuige de Cd-cover: 't jaar van de zwartzak. Ch-ch-ch-check it out!

Ik groet u en zet me aan de tekentafel!

Zimbob, inspired

11 opmerkingen:

DC Swallow zei

Dankzij lieve kleine kindjes ben ik er als eerste bij! yes!
Fokking cool dude!

Anoniem zei

Is dieje Krono nie de persoonlijke rapper van DC Swallow? Ik denk het wel ;-)

Zimbob zei

Ik denk dat den DC dat wel zou willen ;-)

Lebbercherrie zei

Hahahaaa!(fokking heet is goed!) Zeg, schoot hij met Pus van op de Bus- halte?

Anoniem zei

Ik ga akkoord met Lebber: Fokking heet is echt een zeer goeie;)

Anoniem zei

Mooie Indiër, precies nen echte.

Zimbob zei

Daar vergis je je, meneer is Pakistaan.

Lebbercherrie zei

Zonder zeveren, dacht dat wel, dat het een pakistaan was.

Zimbob zei

Omdat ie een 'pakkie aan' heef'?

Anoniem zei

en omdat ie staat. De Pakistaan bedoel ik. Schitterende cartoon.

Lebbercherrie zei

De neus. En de snor. Een beetje zoals Guy Mortier.