zondag, oktober 28, 2007

Poezie: 2 oude mensen en de dood


Niet om te lachen ditmaal, maar pure schoonheid. Kuch. Althans, dat vind ik.
Somtijds maak ik een gedichtje; en het leek me leuk om er zo eens eentje om te zetten in een strip. Zodoende.
Misschien verblijd ik u, wereld, straks met een iets uitgebreider relaas; maar voor nu is het dit. Ik ben namelijk op locatie en heb een ontzettende kater.
Tot later.

Dus.

Zimbob in Westmalle, jazeker, benijd mij.

11 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Schoon. Kan er niet veela nders over zeggen; héél schoon.

Occy zei

Toon Hermans, maar schoon

Pablo Carpintero zei

Hoe kan zo'n jonge "snotneus" zoiets zinnigs maken ?
De nagel op de kop !

Zimbob zei

Toon Hermans???? Vince Cornwell, ja!!
...
Maar ik begrijp wat je bedoelt.

@Pablo: dat je me "snotneus" noemt vind ik een waardig compliment. Ik stel mijn midlifecrisis weer even uit. Thanks.

Lebbercherrie zei

Een dertigjarige snotneus? Kan dat?

Anoniem zei

Ik ken er zelfs van vijftig. Daarbij, als ge genoeg zakdoeken hebt is dat niet onoverkomelijk.

Anoniem zei

Mooi, ontroerend en grappig tekstje!
De tekeningen passen mooi bij het geheel.
Voor herhaling vatbaar, zo'n gedichtje

Anoniem zei

Mooie woorden van een leuk ventje

Dork Universalis zei

Poëzie is nooit mijn ding geweest, maar onder deze vorm kan ik het wel appreciëren :-)

Anoniem zei

Here's my text:

I will tell you something about an English teacher with the beautiful name Vince Cornwell.
Vince Cornwell is a stupid man who draws a lot of cartoons as a hobby. Here is the newest cartoon of Vince. He likes beautiful children like Hannes. He has got a wife, 2 cats, a hat and an orange diary. Vince wants to reach a lot in his life, but it doesn’t succeed him. When he teaches, all the children are laughing, he thinks that we laugh because we think he’s funny. But we just laugh him out, put shhh, don’t tell him… He loves to write, draw, toes and fingers. His favourite book is: The Dark Tower, written by Stephen King. His favourite films are: Lost in translation, The Teletubbies The Movie, Eraserhead, and a lot of other films by David Lynch. When he listen to music it’s always Zappa, Charles Mingus, K3, Archie Shepp, and a lot of other bad music.

Anoniem zei

Ehj Anonieme lul kund euwn bek nekeer wa houd, kweetd adde wslijk ook ne lling zijt vd wingerd.. ma ge durft u naam nie eens te zeggn, als ge zijn tekeninge zo dom vind dan doede et zelf mr effn eh... stommen aap.. Gogo Vince ^^ blijf mr tekene ;)en der zijn wel funny grappn, omda die altijd op un plaats zijn ^^