zondag, oktober 21, 2007

Cartoon: pick up lines


Zelf was ik nooit een held in het verzinnen van pick up lines. Ik heb er in den tijd dan ook heel wat onzin uitgeflapt, met vaker anti-succes dan succes tot gevolg. Steevast benaderde ik een meisje met iets als: "Wist je dat de draagtijd van een olifant zo'n 18 tot 22 maanden is?" of "We zitten nogal in een communautaire crisis, hee?". Vaak dacht dan zo'n vrouwtje dat ik de olifant als metafoor voor haar gebruikte, of dat ik met communautair iets heel stouts en heel dominants met haar van plan was. Enfin, u begrijpt me. Ik probeerde hen dus in te pakken met mijn intellect. Niet simpel voor iemand die duidelijk niet op de eerste rij stond toen die werden uitgedeeld. Ik vermoed dat ik op dat moment naar de wijven stond te gapen.
Gelukkig merkte ik later dat vrouwen in meer dan branie alleen geïnteresseerd waren, en, het toeval wil dat ik gezegend ben met een goddelijk lichaam. Niet dat ik wil pochen, maar mensenlief, wat ben ik een lekker ding. Ik besloot op zeker moment ook maar om mijn mond te houden en de vrouwtjes op mij te laten afkomen. En kijk, op de vooravond van mijn 68ste verjaardag raakte ik dan eindelijk van straat. Ik vond een meisje dat mij nen toffe vond. Niettegenstaande zij blind was, en geweldig uit haar bakkes stonk, was ze voor een tijdje de mijne. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Het was dan ook met pijn in het hart dat ik haar portefeuille pikte en haar achterliet.

Zimbob la mouche

14 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Ze zal er wel over geraken. DIKKE TETTEN!!

Anoniem zei

Ik ben bijna 67 - dus alle hoop is nog niet verloren ?? Whoe haha !

Anoniem zei

weet ze het al?

Zimbob zei

Laat ik het zo zeggen: ze heeft het niet zien aankomen.

Lebbercherrie zei

Het was namelijk wreed donker in de kelder!

Zimbob zei

Foei Lebber, ik bedoel omdat ze blind was.

Lebbercherrie zei

Ooooooh, Zimbob! Naughty!

Mijn alleregste afgang na een pick-up line ooit ging als volgt:

"Kijk, ik ken je niet, maar vind je heel aantrekkelijk. Wil je iets drinken van me? Wie weet klikt het wel?"

"....euh, neen, ...."
(druipt af)

Zimbob zei

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA

Lebbercherrie zei

dankje

;-)

Anoniem zei

Als ge naar de stand van zijn ogen kijkt en ge volgt ze als een stippellijn, kom je waarachtig aan de rimpels in naast haar neusje uit.
Het is een NEUZENFITISC...NEUZENFETISIS...
enfin hij geilt op neuzen

Anoniem zei

Die van mij was: ge zijt als een defekte tv. schoon beeld maar geen klank.
De terugslag kwam in stereo.

Zimbob zei

ja ja... rimpel op neusje... da's wak bedoelde... hehe...

Dork Universalis zei

Lol! Ik hou er ook van om aangename herinneringen over te houden aan een relatie, dus die portefeuille-tip ga ik zeker nog gebruiken!

Zimbob zei

Zorg dan wel dat je de code van haar bankkaart kent ;-)