zondag, november 04, 2007

Hank and Beulah 13: Different?


't is eens de omgekeerde wereld, hein? Normaal gezien speelt dit scenario zich af onder een andere rolverdeling...
Ik ben als de dood voor de vraag: "En? Zie je niets anders?", of: "Merk je niets aan mij?". Het koudzweet loopt me al weer over de rug. Keer op keer slaag ik er in om dan het verkeerde antwoord te geven. Iets als: "Hehe, ja hoor, ik zag het direct... je hebt je teennagels gelakt... Mooi." Blijkt dan dat moederlief net terugkomt van de kapper en voor een Britney-scalp-bloot-coupe heeft geopteerd. Of zulks. Zucht.
Een keer had ik het wel gezien. Ik greep dan ook mijn kans om haar te bedelven onder de complimenten (ik spaar zulke dingen graag op). "Maar schat, je ziet er gewéldig uit! Echt waar. Je haar: zo prachtig! Die krullen staan je goed en ook de kleur. Wow zeg, en ik zie dat je ineens voor een borstvergroting bent gegaan?! Niet dat dat nodig was, maar Hoeba baby!! Je verwent me..."
Waarop zij: "maar meneer, ik heb u nog nooit gezien..."Voor alle duidelijkheid: Ik heb het beste vrouwtje van de wereld en dat mag ook wel eens gezegd.

Zimbob, weerom op locatie: Gavere.

8 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Altijd op locatie, dat is nogal een jet-set leven zeg! Had de nieuwe das ook niet gezien hoor...

Anoniem zei

Must buy new tie !

Anoniem zei

Heel herkenbaar grapje en mooi weergegeven!

Anoniem zei

JA MAAR!!!!!!!!
als je ze naar de kapper stuurt of zegt dat ze een nieuw kleedje mogen hebben ,zoeken ze er ook iets achter hé zoiets van; awel ben ik voor u niet goe genoeg meer misschien,of ben ik te vet geworden misschien,heb je een vriendin waar je me mee vergelijkt?!!! Dus het is nooit goe.

Zimbob zei

...Otto, dat is precies waar ik nog een cartoon heb over liggen...
Maar je hoort me geen "ja, dat is waar" zeggen.
;-)

Lebbercherrie zei

Zoals de cultuurfilosofen van Katastroof het al 'zongen': "Met de wijven niks as last"

Anoniem zei

Awel awel, wat een fijne sexistische uitspraken hier! Daar maak je mij niet blij mee.

Zimbob zei

Ja, Otto...