zondag, oktober 07, 2007

Cartoon: Desmond Tutu


En tegenwoordig zou je 'zwarte' moeten zeggen. Neger is zogezegd 'fout' en denigrerend. Nu, ik bedoel het vol liefde hoor. In mijn ogen (oren) is het juist het woord 'zwarte' dat afbreuk doet aan iemands integriteit. Daarbovenop zou mijn grap de mist in gaan als ik 'zwarte' zou gebruiken. Vandaar en om geen andere reden. Blank, zwart, geel,...het maakt me allemaal niets uit. Kakken doen we allemaal. Uit goeie bron weet ik zelfs dat cartoonisten dat nog het meest doen.
Voorts geen slecht woord over Desmond. Niettegenstaande ik prat ga op mijn vrijzinnig humanistische visie (gesproken als een echte geus; wie ik overigens vaak elitair en full of shit vind...), vind ik de heer Tutu een toffe pee. Liever hem dan onze Godfried.
Dan rest me enkel nog om jullie een week vol geluk, liefde en keiharde copulatie toe te wensen; en dan spreken we gewoon volgende zondag terug af.
Same time, same place, different toon.

Zimbob, my back hurts.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

I like it very much. I shouldn't, but I like it very much.

Anoniem zei

Aren't you a sweetie pie, Pablo!

I dig it too

Lebbercherrie zei

ben een beetje moe,
maar vind hem retegoe.

Anoniem zei

Waar blijven de reacties deze week ?
Mijn uitleg : deze was zo goed dat bijna iedereen met verstomming gelsagen is.

Anoniem zei

Waar blijven de reacties deze week ?
Mijn uitleg : deze was zo goed dat bijna iedereen met verstomming gelsagen is.

Anoniem zei

Sorry, een keer was genoeg en ik bedoelde natuurlijk geslagen.

Zimbob zei

Je bent uitermate aardig, Pablo.

Emma zei

Zeg, betekend "negro" niet gewoon zwart in het Latijn?

Zimbob zei

Ach, mevrouw zit op een - hoe noemen ze dat ook weer bij jullie- "Gymnasium"? ;)
Je hebt volkomen gelijk.

Quod erat demonstrandum.