zondag, juni 22, 2008

Hank and Beulah 29: Assistance


Meer en meer begin ik af te stappen van begeleidende tekstjes. Hoewel ik graag schrijven mag, vind ik ze meer niet dan wel nodig. Tenslotte moet zo'n tekeninkie toch voor zich spreken? Niet?
Als er dan al eens een actuatoon in mijn oeuvre sluipt, dan is het normaal dat ik die plaats; situeer. Is dat niet het geval, dan denk ik... overpeins ik het om toch maar niets meer te schrijven.

Vandaar weer een fijne oproep lieve lustige lezers en lezeressen. U weet, wij zijn een democratische blog. Check de poll in de zijbalk en beantwoord deze fijne vraag:
"Moet er tekst blijven verschijnen onder de cartoons?"

Ik dank jullie, en wie weet zien jullie me dra weer wel, maar horen misschien niet.


Oh ja, vergeet niet te reageren op de toons.

Zimbob, meesterlijk nagelknipper

8 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Heel herkenbaar, maar niet zo écht grappig, he? Heb gestemd, laat jou de keuze om al dan niet tekst toe te voegen. Soms heb ik daar ook niet echt al te veel zin in, begrijp perfect je dilemma.

Zimbob zei

Bwoa, ik vind hem eigenlijk wel grappig omdat het zo herkenbaar is. Had ie 'Mark' geheten, er was geen vuiltje aan de lucht.
Het is ook een introductie tot Suzy natuurlijk. Er liggen al 7 vervolgjes te wachten...

Lebbercherrie zei

Point taken.

Anoniem zei

Ik vind m mooi én grappig.

Anoniem zei

I wish Hank a lot of courage because a PHD in economics is the worst kind of assistant one can get. They combine stupidity with arrogance. Look at some economists you know. : )

Anoniem zei

Eindelijk, examens voorbij; tijd om opnieuw te kunnen reageren. Vind hem eigenlijk best wél grappig, daar het herkenbaar is. Herkenbare humor, I like ^^
Heb ook gestemd, begrijp wederzijds dat een tekst niet altijd nodig is. Doch blijf ik ze graag lezen. Als je eens geen zin hebt om er iets bij te zetten, dan kun je het ook gewoon laten bij twee zinnetjes. Daar ben ik alvast ook tevreden mee. Maar dat laat ik natuurlijk helemaal aan jou.

Zimbob zei

@Pablo: Where do you think I got the idea from? I needed a contrarian character... ;-)

@Sjokkel: Blij voor jou. Ik hoop dat de uitslag goed is. Betekent dit dat we ook weer wat nieuwe sjokkelstrips mogen verwachten?

@lady b: X

Dork Universalis zei

Idd erg herkenbaar en goed! Heb ook gestemd voor het behoud van de tekstjes. Uiteraard ben ik ook te vinden voor het behoud van de cartoons, al geef ik zelf een slecht voorbeeld op dat vlak ;-) Greetz!