zondag, juni 08, 2008

Hank and Beulah 28: promotion


Een nieuwe Hank and Beulah vandaag. Tevens weer het begin van een minireeks, ditmaal rond Hanks promotie. Zo heb ik zelf ook pas promotie gemaakt. Mijn vrouwtje laat me eindelijk bij haar in bed. Hahahaha narf. Neen hoor, grapje...

Ik slaap nog steeds op de grond.

Auw, en dat is niet mijn wijfje die me een lap rond de oren geeft voor mijn dwaze humor; eergisteren heeft de huidarts 2 moedervlekken weggesneden. Goedaardig hoor (vermoedelijk), en het is niet de eerste keer dat dat gebeurt. Maar het feit dat deze rakkers zich in het midden van mijn rug bevinden zorgt wel voor de nodige pijn. Elke beweging die ik maak activeert de een of andere spier in mijn rug, en dat snokt aan de draadjes.
U weet, een man met pijn is een 'neut' zoals men hier in Oost-Vlaanderen wel eens placht te zeggen. Maar ja, ik ben dan ook gezegend met een supergespierd lichaam, geen wonder dat het trekt...

Goed, gelukkige vaderdag aan alle vaders. Ik ga verder wat zielig doen.
...en een scheet laten, want die voel ik zitten.

Zimbob, megalomaan.

10 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Wat doen ze dan eigenlijk met die moedervlekken, geven ze die dan aan iemand anders? Of rekken ze dat op om er tepels van te maken? Dat soort dingen vraag ik mij dan af, mijnheer.

Je cartoon doet mij wat denken aan de belangrijke functie van mijn maat Piet bij Belgacom: de planten water geven! Mehahaha. Grapje, Piet.

Lebbercherrie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Zimbob zei

Wow, hij is dus zowat de CEO?

Lebbercherrie zei

Na zijn uren spreekt hij ook de bieptoon in, maar mondje dicht...

Zimbob zei

petje af...

Lebbercherrie zei

... laat je rijden!

Anoniem zei

Hank and Beulah are the best, as my dad. Gelukkige vaderdag, papa!

En jij ook, lebber!

Lebbercherrie zei

Hey, dank je, Lady B!

DC Swallow zei

Geil!

Emmanuel zei

@dc swallow:

Riep ge mij? Nee toch ?!