zondag, augustus 19, 2007

Hank and Beulah 9: Missing


Zoals beloofd: toch nog een cartoon deze zondag. Net terug van een zeer fijne 4 daagjes in Londen. Snuif: wat een gewéldige stad toch. Maar goed. Hier sta ik weer voor de verfpotten en de zakken jointfiller waar ik morgen mee aan de slag moet. Maar morgen schmorgen, eerst de voetjes op de bank en lekker onderuit zakken met de poesjes op mijn schoot. Kan het mooier?
Weer een Hank en Beulah omdat ik ze toch wat begon te missen. U ook? Een fijne zondagavond nog en voor wie morgen werken moet: houdoe.

Zimbob listening to Paolo Nutini

9 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

"Jointfiller"? Has the man from Kingston come through? Moehahahaha (ja, ik weet wat het is, ik ken het.) Zeer rake observatie, die Hank and Beulah toon, leuk om ze weer te zien.

Zimbob zei

En zij zijn blij om jou nog es te horen Leb.

Anoniem zei

Zimb, dit vind ik echt één van je leukste "Hank and Beulah's" tot nu toe. Alleen zou ik het fijn vinden moest je de serie wat meer uitbreiden. Daarmee wil ik zeggen door er bijvoorbeeld een nieuw personage in te tekenen. Dit is slechts mijn mening eh ;) Keep it up!

vanishingword zei

Are women this fickle truly? Surely you are just a bitter and hardened man...

Zimbob zei

@Sjokkels: Geduld jonge vriend, geduld. In mijn archief ligt al het één en ander klaar. Maar ik introduceer die dingen liever geleidelijk dan alles ineens. Zo brandt het geheel minder snel op.
@VW: is this a trick question? ;)
Who? Bitter? Me? Humbug!

Anoniem zei

I love de Hank & Beulahs.

Yes, we are that honest, aren't we, Vanishing Word?


Hihihi

Nagolore zei

En als H & B aan gezinsuitbreiding zouden doen...worden dat dan Beulankjes, Ankbeultjes, of gewoonweg Hangbuikvarkentjes?

Nagolore zei

Verdorie...vergat erbij te zeggen dat ik het een mooie reeks vind!

Zimbob zei

Aan kinderen had ik nog geeneens gedacht, eerder schoonfamilie. Je brengt me op ideëen...
Fijn dat je't een mooie reeks vindt, ik ben er best trots op.