zondag, augustus 26, 2007

Cartoon: Baasje


En hier is ie dan: de nieuwe zondagtoon. Ik ben in mijn nopjes omdat het de allereerste cartoon is gemaakt in mijn nieuwe werkomgeving. Zo'n kleine 2 weken ben ik samen met mijn geweldige en ontzettend handige schoonouders in de weer geweest om mijn droombureau te bouwen en het is...af. Klaar! Fini! En het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf.
Ik geniet van de geur van vers vernis en pas gezaagd hout, en vooral van de massa's werkruimte en overzichtelijk tekenmateriaal. Hoera hoezee.
Ahem...
Ik hoop oprecht dat uw zondag even fijn is als de mijne.
Woehahahahaaa

En voor de fans... volgende week weer een Hank and Beulah.

Zimbob professioneel.

23 opmerkingen:

Anoniem zei

sign: "Here I wait for my master"

Anoniem zei

oh no, you've escaped! Bad boy!

Occy zei

now, this is good ... I just can't stop laughing ... ik bedoel: dit is goed, ik blijf maar lachen ...

Anoniem zei

Juist ja. Maar zonder het woordje "pittig" had ik ze waarschijnlijk nog niet begrepen. Leve de 28e december !

Lebbercherrie zei

Een van uw beste. Impressed.

Zimbob zei

Merci merci, wij doen ons best.

@ Pablo: nu begrijp ik het niet. 28 december? Please elaborate.

Anoniem zei

Een holletje in je cultuur Zimbob !
28 december = het feest van de onnozele kinderen, ahum.

Zimbob zei

ach... vandaar dat ik het niet kende hee ;p

Anoniem zei

da is graaf! ik moet dringend eens komen staren naar uw nieven buro!! i lust for it! Juuw!

Nagolore zei

Een droombureau dient om aan te dromen...gelukkig heb je nu ook een wachtzaal. Ik heb eens 'n cartoonist horen beweren dat de beste cartoons gemaakt worden in de trein, het toilet, een of ander stationsbuffet en...in de wachtzaal... Nou...

tanja zei

en past de tekenplank in uw droombureau?
als je schoonouders het gedaan hebben zal het inderdaad perfekt zijn!!weet van ondervinding.
grtjes

Zimbob zei

De tekenplank is helaas een beetje te groot voor den bureau... wat niet zeggen wil dat ik ze nergens anders kan gebruiken...

Wat cartoontekenen in een bureau betreft: ik maak inderdaad mijn cartoons zowat overal: als ik wakker schiet, op WC, op de trein, voor TV... Helaas zijn mijn schetsen niet altijd even veel waard waardoor ik ze 'in het net' dien te maken. (in tegenstelling tot heel wat cartoonisten)
Aan elke cartoon op de site gaat minstens een kladje vooraf. De finale versie moet wel op mijn bureau gemaakt worden, ik heb nu eenmaal niet zo'n vaste hand... Oh, en dromen zal ik er zéker ook doen, dat staat vast. ;)

Zimbob zei

@DC: always welcome!

Anoniem zei

Sup Zimbob?
Wijs, zo'n spiksplinternieuw bureau.
Ik weet hoe dat is: de geur van de verf die nog moet drogen, de versgeslepen potloden die staan te wachten om gebruikt te worden, de rijen pennen met elk hun dikte, enzovoort...

Wat de beste plaatsen voor een cartoon tekenen betreft: Op het wc teken ik nooit, op de trein vaak maar de beste plaats vind ik (hoe vreemd het ook klinkt) in de klas, en dan vooral wanneer de les bezig is.

Leuke cartoon, heb hier toch hard om gelachen.

Lebbercherrie zei

In de klas is inderdaad de beste plaats. Je hoort een heleboel mensen praten over een heleboel zaken waar ze geen jota verstand van hebben en je zit je te vervelen; perfecte broedplaats. Het wordt dan ook nog eens super-interessant als er nog een cartoonist naast je zit en je ideeën op elkaar kan afvuren.

Anoniem zei

Een politieke vergadreing zal je bedoelen.

Zimbob zei

Politiek? Eender welke vergadering.

Zei ik dat hardop?

Lebbercherrie zei

Er moeten dan nogal hilarische cartoons ontstaan zijn tijdens Leterme zijn formatie-gesprekken!

Anoniem zei

Toch niet - alleen mensen met humor kunnen cartoons maken.

Anoniem zei

Toch niet - alleen mensen met humor kunnen cartoons maken.

Anoniem zei

GRGRGR .. gisteren tikte ik mijn tekst meerdere keren voor hij werd opgeslagen. Nu tik ik hem een keer en wordt hij tweemaal opgeslagen. Zo goed was hij nu ook weer niet !

Anoniem zei

Grrrrr computer frustrations grrr

geeft niet, er zijn ook hardhorige computerfans...

Anoniem zei

Wablieftereuh?!