zondag, augustus 05, 2007

Back in the old country


Jazekere, het is waar. De geruchten kloppen allemaal (buiten die ene over die poedel, een slazwierder en mezelf): Zimbob is terug. Ik heb het gewéldig fijn gehad op reis, maar in plaats van jullie te vervelen met persoonlijk anekdotes neem ik liever gewoon de draad weer op. Een nieuwe Hank and Beulah?
Neen, jullie kennen de figuurtjes nu al een beetje dus denk ik dat ik er af en toe nog eens een gewone toon door kan mixen. De H en B's zullen dus worden afgewisseld met wat ander werk, kwestie van niet vast te groeien in... ja in wat eigenlijk?
Maar wees bang noch triest: ik kan al verklappen dat er alweer 10 (jawel 10!) Hank en Beulahs liggen te wachten om gepubliceerd te worden. Ze gaan binnekort zelfs op reis... naar Spanje ;-)
Uiteraard ligt er nog een stapel werk dat eerst geinkt moet worden. Daarom vandaag een van de vele 'reserfjes' die ik heb liggen. Niet meteen de allerbeste maar toch weer tamelijk actueel.

En ik heb het zelf ook weer zitten...


Zimbob gezonnebruind.

6 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

mmmmm, vogelstront! Euh, ik bedoel, mmmm, trappist! Lauk dat je terug bent. Vogel lijkt een beetje op die raven uit Dumbo; the jive talking ones, remember?

Zimbob zei

En die lijken dan weer op die twee héle sjieke tiepkes (ik peins dat ze Hekkyl and Jekkyl heten) uit die oude cartoons. Is niet bedoeld maar klopt wel.
Lauk lauk lauk.

Ann Timmermans zei

Eindelijk geef je t eens toe. En steek je t niet op mij... ;)

vanishingword zei

m'kay, what did he say?

Zimbob zei

Sorry, forgot the translation. It's about something we have to deal with a lot here in Europe: birdflu.

"Birdflu, birdflu??? Too much strong beer yeah! The stench..."

tanja zei

vinden jullie allemaal niet sinds hij een nieuw tekenplank heeft de kwaliteit vooruit gaat??!!
grapje.
tevreden over de tekenplank.
groetjes en tot...