vrijdag, februari 16, 2007

Cartoon: Valentijn


Ik weet het, deze cartoon is net iets te laat. Maar ach, laat ik hem toch maar posten. Het zou immers elke dag Valentijn moeten zijn. Dat doet me er aan denken; ik moet 'die van ons' nog iets geven.
Mensenlief, het zijn bewogen dagen. Poeweejh mag gerust gezegd.
Het afsluiten van weer een werkperiode (en wat voor één). Ieder loopt op de tippen van zijn tenen en de verwijten (al dan niet terecht) vliegen in het rond.
Daarbij komt dat ik daarstraks op mijn weg naar de bank vrolijk langs een lijk wandel. Een verkeersongeluk. Ik zou hier filosofisch van kunnen worden, maar doe dat niet.
Ik ben immers blij dat ik even uitrusten kan.
Laat dit gemijmer de pret niet bederven en geniet van deze nieuwe Zimbobtoon.
Gewoon nog even dit:

het zijn bewogen dagen.

Zimbob, moe

7 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Ee, ... eeuh,... slik,...tja.

Ferm cartoontje, maar dat van die lijken en verwijten is wel wat serieuzer. Zullen er morgen over klappen, de frigo zit vol. ;-)

Zimbob zei

Is niet serieus ze, gewoon stress op werk en zo'n lijk is toch niet het doordeweekse straatbeeld. Voor de rest alles tiptop.
Heb het bloggen letterlijk genomen en het als een flard van mijn dag gebruikt. Eigenlijk had ik dit niet hoeven doen. De toons primeren.
Tot straks.

Lebbercherrie zei

Neen, neen, vind het goed dat je je eigen dagdagelijkse leven als basis gebruikt. Levert dan ook nog straffe verhalen op. Schwanz?

Zimbob zei

He must be the intelligent one:D
Tja, dat dagdagelijkse leven. Misschien heb je wel gelijk, maar hier had het niks met de toon te maken.

Was jij ook zo stijf na het leggen van je vloer (lees: stram)?

Lebbercherrie zei

Verschrikkelijk. Heb nog altijd benen alsof ik de Tour de France gereden heb, en heb dan gisteren ook nog 't plafond geschilderd. Dus de armen zijn ook pijnlijk.

Heb je het station dan nog snel gevonden? Heb me de hele avond zitten afvragen of ik jullie de weg wel goed heb uitgelegd.

Zimbob zei

Ja hoor. Meende mij te herinneren dat er een Irish Pub aan het station was en ben gewoon op de geur van slechte Ierse whisky en zwarte stout afgegaan. Kwam uiteindelijk uit bij een hoopje kots op perron 3. Ook goed.
Alaaf.

Realiseer me plots dat ik je de grote zimbobprijs ben vergeten geven. Zal voor volgende keer zijn.

Lebbercherrie zei

Aaah, ja. Je kan er ook lekker eten. In de pub, niet op perron drie. 't Was gisterenochtend schoon aan 't station van Aalst; 't zal vandenavond nog veel schoner zijn. Er is blijkbaar iets te doen ve droi daugen.

Geeft niet, moest jou ook nog een tekening. Zullen nog eens een jamsessie plannen tesamen met Professor Stella en dan elkaars tekeningen pikken. Ben gisteren ook al een deel van de plintjes gaan plaatsen. Gelijkvloers en eerste verdieping dus bijna klaar. (oef)