vrijdag, februari 23, 2007

Cartoon: bevalling


U zou het misschien niet direct van me verwachten, maar Zimbob kent best wel wat schroom. Juist daarom dat ik me verberg achter allerhande grapjes.
Daarom ook dat ik het platvloers, ja zelfs ordinair of vulgair, vind wanneer men naar het vrouwelijke geslachtsorgaan refereert als zijnde 'een kut'. Simpelweg walgelijk vind ik dat. En er bestaan zoveel mooie woorden voor, ik noem er maar wat: 'liefdesgrot, warmtebron, vulva (prachtig),... Noem maar op. Maar kut? Dat is zoiets voor pubers zonder ervaring; jongeren die de echte schoonheid van zo'n vleesgeworden stukje paradijs nog nooit hebben mogen ervaren. "Hebde al aan heur kut gezeten?" vragen ze dan. "Tuurlijk jom" jokken ze dan. Dat zegt voor mij genoeg: gebrek aan ervaring.
Een ode dus aan de vagina, een van de geneugten van het leven.
Ik hoop tevens hiermee mijn aanval op feministen een beetje te hebben 'rechtgezet'; twas maar om reactie uit te lokken. U ziet, Zimbob calibreert.

NOOT: Vanaf volgende week publiceert Zimbob niet meer op vrijdag, maar op zondag. Wekelijkse ongein dus nog steeds, maar 's zondags.

Zimbob hoest zich te pletter

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice, zit nu in Nederland en doe ook daar de moeite om zimbobcartoons te bezoeken!
Ik lag plat van het lachen (letterlijk) maar die hollanders begrepen em niet, zo zie je het verschil tussen de humor van twee landen... Moet dringend ook een nieuwe cartoon maken, ik zal proberen het hier tussen de hollandse maatjes en de rare toetsenborden te doen, dus met een beetje geluk... Hoe gaat het met de virale infectie? Al wat beter? Tot maandag, en moest je dan nog ziek zijn dan wens ik je veel beterschap!

Zimbob zei

Hoi Pepijn
Ah, mijn cartoons zijn al internationaal? Ze worden al tot in Nederland bekeken :D
Bedankt voor de comment. Mja, dat ze hem ginder niet begrijpen... ze praten sowieso 'mooier' he; misschien daardoor?
De virale infectie is beter hoor; hoest nog wel hard, maar het lamlendige gevoel is er toch al uit. Kzal mijn best doen om er maandag te zijn (of je dat leuk vindt is wat anders gna gna).
Geniet nog van het laatste weekend en ik hoop dat je inspiratie krijgt.
Salaat.

Lebbercherrie zei

Mmmmm, vagina,...

Het meest onkuise aan al die reportagereeksen is het compleet gebrek aan schroom. Ik moet er geen cameraploeg bij hebben als ik kinderen koop of god-weet-wat uitspook, maar sommige mensen kunnen niet aan de verleiding weerstaan om met hun hele persoonlijke leven tentoongesteld te worden. En sommigen van hen zouden beter tegen zichzelf in beschermd worden.

Ik hoef het niet te zien, heel die santenboetiek, maar blijkbaar is er een markt voor.

Zimbob zei

Inderdaad. Wat ik gek vind is de schijnbare populariteit van zulke pruimstaarprogramma's, elke zender heeft er één: BBC, Vitaya, VTM, VT4, één, noem maar op. Qué, denk ik dan. Whatever happened to all the fun in the world?
(en die Zappaquote is opgedragen aan jou, Lebber).


Wie vindt hier de tegenstelling?

Lebbercherrie zei

Zo vereerd dat ik een beetje nat word. Dank je.

Maar het is waar, every channel heeft zo'n programma, en het is allemaal hetzelfde: Als je een man bent en het is niet je eigen jong, zal het je een rotzorg wezen hoe dat kind eruit komt.

Zimbob zei

true that, sister.