zondag, juli 06, 2008

Hank and Beulah 30: Pretty?


En voila. Hier zijn we dan weer, mét tekst. Dat heeft u immers zelf gekozen, en ik ben nu eenmaal een vriendelijke jongen.
Maar voor het over de cartoon en het fenomeen 'zondag' te hebben wil ik eerst iedereen bedanken die er gisteren was. I hope you had fun, 'cause I know I did. De sterren stonden laag en de koeien loeiden zachtjes; de muggen waren overbodig en mijn schoenveters ongeknoopt. Jeroen Brouwers had er helemaal niets mee te maken en toch waren we bij momenten literair. Danku daarvoor, Occy.
Eerlijk waar, het was hartverwarmend te zien dat oude vrienden zelfs vanuit Brussel, Aalst en den bak waren gekomen om Zim en zijn broer te zien. Ook merci aan Sjokkels en zijn broer om even binnen te wippen. Mij hebben jullie niet bezig gezien (dat was pas later), maar ik laat aan de mensheid om dat goed dan wel slecht te vinden. Prettige, verdiende vakantie verder.
Anyway, ik ben weer opgeladen voor minstens een week en heb het tekenpotlood al in de hand. Nu nog papier en een vrijgeleide om 'blote tetten'te tekenen. All for you, Lebber.
Oh ja, verder is het zondag en heeft u hier een nieuwe cartoon.

Enjoy.

Zimbob, platendraaier - grasmaaier.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

To the owner of this blog, how far youve come?You were a great blogger.

Anoniem zei

He still is.

Anoniem zei

Inderdaad:) Graag gedaan van gisteren, we waren met plezier gekomen. Ook leuk om je vrienden te zien. Volgend jaar weer?

- Leuke toon!
Fijne vakantie!

DC Swallow zei

Kater..
heheh
joew
dc

Lebbercherrie zei

Grappige shit. "Bwoah" heeft me hard doen lachen. Was ook een leuk feestje. Gelukkig heb ik ons Kathleen de weg nog kunnen tonen want dat derde wit wijntje zat precies in haar hoofd. ;-)

't waren vree lekkere pintjes en ik kijk al uit naar je blote tetten!

Occy zei

Heb het nog zo gezegd! Sla me neer als ik over boeken begin te zagen! Sla me neer! Maar nee, dat zit daar maar met open mond te luisteren en notities te nemen en zijn geest te verrijken ... Neerslaan, verdomme!

Lebbercherrie zei

Ok. Hou je eraan voor volgende keer. Verkies je een rechter- of linkerstoot? Of een blonde stoot?

Anoniem zei

Back to the toon : so true it gives me the creeps !

Emmanuel zei

Zo te lezen nog leutig geweest gisteren?
@DC swallow: ziet ge nu wel gij paniekeur, blijkbaar tóch genoeg booze, ganja and titties...

Cool runnings,

Emmanuel