zondag, juli 20, 2008

Hank and Beulah 31: Cologne


Zo, ik heb iets goed te maken, hein? Hier een doodbrave Hank en Beulah. Nog steeds rond Suzy, een karaktertje dat jullie dra te zien krijgen.
Soms denk ik :"laat ik ze allemaal in een keer posten, of toch minstens twee per week.", en op andere momenten denk ik "Neen, toch maar niet". Ik kan nogal negatief zijn.
Zodoende over twee weken weer een nieuwe H en B, en volgende week weer lekker gewoon een toon.

Vergeet ook niet, beste cultuureter, dat de Gentse Feesten begonnen zijn. Cultuur zei ik wel degelijk omdat er tussen het bacchanale feestgedruis echt enkele pareltjes te vinden zijn. Stap zeker eens binnen in 's lands beste stripspeciaalzaak Popville, Oudburg 5 (sorry, geen link; ze werken aan een nieuwe site) alwaar onder andere de sympathieke bende van het meer dan fijne striptijdschrift Plots ook weer voor heel wat animatie zorgt. Hehe, animatie. Zeker komen, zeker doen. Klik hier voor het volledige programma en zeg het voort.

Ajuu for now, stuff to do.

Zimbob, vegetarische alleseter.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn, volgende week weer één. Vind deze een zeer leuke.
Gisteren was er toch weer iets in Popville te doen, maar ben niet gegaan. Gelukkig is het volledige programma nog groot. Wie weet kom ik je daar nog tegen, Zimbob ;)

Nog een fijn. Gentse Fiesten!

Anoniem zei

Toffe H & B, Zim!

Lebbercherrie zei

Jup. Altijd verdacht, nieuwe cologne. Ik moet ook eens nieuwe kopen, maar dat komt omdat de oude op is.

Zimbob zei

Jaja...

Anoniem zei

Bring on Suzy !