zondag, maart 23, 2008

Cartoon: de eerste ontmoeting (2005)


Wegens een overvolle agenda en wat scannerprobleempjes ditmaal geen kraakverse cartoon. Maar, hev no fier, de archieven zijn hier. Of liever daar. Speciaal voor jullie heb ik vanochtend in de archieven zitten graaien en daar botste ik op deze toon. Ik weet nog goed hoe lastig ik het vroeger vond om mijn vriendinnetjes thuis voor te stellen. De spontaniteit van mijn ouders tegenover mijn toenmalige lustobjecten, het geklop op de deur...
Gelukkig is dat allemaal achter de rug en heb ik nu een wijfje waar ik me in geen geval voor dien te schamen. Integendeel: chapeau dat ze met mij de straat op durft. En wat een beest in bed... zoals zij al snurkend winterslaap houdt.

Hahahahaaa... vind het zelf een 'goei'.Een Zalige pasen en bedankt voor de bloemen.

Zimbob, terug na een week weggeweest.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahaha! Vind 'm zeer goed gevonden.

Ik heb niet eens meer de tijd gehad om nog een cartoontje te tekenen, wegens dat weekje Frankrijk.
Maar goed, daar heb ik nu de paasvakantie voor ;)

Vrolijk pasen!

Zimbob zei

Van't zelfde zoveel, Sjokkel. En dat van dat tijdgebrek is heel begrijpelijk. Geniet van't verlof en veel inspiratie voor de stripkens.

Anoniem zei

Het arme schaap...

Anoniem zei

Ik heb Gaia verwittigd. Barricadeer je deur maar !

Lebbercherrie zei

Zolang jij en Beee-aaa gelukkig zijn mijn zoon, ben ik gelukkig. Had hem ooit al zelfs op papier gezien, heel leuk!

Emmanuel zei

"Weet jij waarom herders broeken dragen met zakken aan de zijkant vd broekspijpen? Awel, da's voor de achterpoten van dat schaap, hé..."

And so on.

Cool "Easter" runnigs iedereen,

Emmanuel

Occy zei

Had gehoopt op iets met een 'easter bunny', maar goed - deze mag er ook wezen.

Zimbob zei

Had inderdaad 2 paastoons klaar... maar zoals gezegd, scannertroubles.

Vertrouw niets waar geen appeltje opstaat.

Occy zei

zei wilhelm tell??

Zimbob zei

neen... zijn zoon.

Anoniem zei

"you're a sweetie pie" rarara... wie ben ik?

Anoniem zei

Bwahhagahaya

Erg ammusante cartoon...

Well done Zimbob