zondag, december 16, 2007

Hank and Beulah 16: Trip #1


Ik heb het er al eens over gehad: vorige zomer waren Mevrouw Zimbob en ikzelf op vakantie in Spanje. Om 2 redenen eigenlijk. Eén om een bezoekje te brengen aan Mevrouw Zimbob's zus die daar woont, en twee om te ontsnappen aan de alledaagse beslommeringen en het er eens goed van te pakken. En het ervan pakken hebben we gedaan. Sjongejongejonge. Je mag zeggen van de Spanjaarden wat je wilt, maar ik heb zelden een guller volk ontmoet. Natuurlijk is het handig als je de taal een beetje spreekt. Ik had gelukkig gauw door dat "dos canas por favor" hallo betekent. En dan krijg je er ineens twee pintjes bij...
Om tijdens onze rondrit de tijd een beetje te doden heb ik ook een reeks Hank en Beulahs gemaakt die, rara, op reis zijn in Spanje. Dit is de eerste van dat mini-reeksje. Er komen er dus nog...

... En wat de Zimbobwedstrijd betreft: bedankt voor de reacties en het smeergeld. Ik heb me kostelijk geamuseerd. Vanavond ga ik in beraad met de jury en ik beloof dat de uitslag géén 180 dagen op zich zal laten wachten. In de loop van de week weet u wie er gewonnen heeft, en dan wordt ook de winnende cartoon gepubliceerd.
Zo en dan ga ik nu vlug meestaken met Lebbercherrie's werkvolk.

Zimbob, militant

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Walen in Gooik ? Sans rancune, les amis ...

Anoniem zei

Het heerlijkste was het feit dat je reeds gegeten had als je je laafde. Que bonita!

DC Swallow zei

Lady b!!! Tsuuuup?! X

Lebbercherrie zei

Aaah, endlich, die spaniaarden sind da! Was al een tijdje in blijde verwachting. Nais one brutha.

Anoniem zei

Had ik in het begin ook in België.
Ich verstand nur bahnhof

Lebbercherrie zei

Ik vind 5 comments wat te weinig, dus plaats ik er nog eentje bij. Fideel, is het niet?

Zimbob zei

Gij se Linkse rakker gij.

Lebbercherrie zei

Da is, Jéhan, da is!