zondag, december 23, 2007

Cartoon: Eenzame


Jingle bells, Cornwells en driewerf hoer (ho ho ho). Het is bijna zover: Kerst. Mijn favoriete periode van het jaar. De tijd van Kitsch, Kalkoen en bovenal... Kadootjes. En vééééééél. Oh ja, en ook barmhartigheid en vrede op aard en... Fuck it. Vooral kadootjes. U ziet de kerstboodschap ontgaat mij niet. Vandaar dat ik het als mijn morele plicht zie om ook hieromtrent enkele beelden te scheppen.
Ziehier de eerste. Ooit, toen ik pas naar Gent emigreerde bracht ik mijn kerst gans alleen door. Met een diepvriesmaaltijd en een fles sherry (wist ik veel dat ik dat niet eens lust). Ik beloof niet in details te zullen treden maar u voelt al aan dat ik op dat moment nog zieliger was dan het meisje met de zwavelstokjes zelve. Op datzelfde moment heb ik me voorgenomen nooit meer alleen te zijn op die dagen, én als ik kan anderen uit die situatie te helpen.
Ook vond ik hier inspiratie voor wereldheerschappij, maar dat is een ander verhaal.
Afijn, u snapt me. Nodig eens een eenzame uit.
Mijn telefoonnummer is: ***/******

Zimbob, notoir kerstboominstallateur


PS: Merry Xmas, afspraak op 25 December voor een extra Zimbobpublicatie.

7 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Ik ken Zimbob zijn echt gsm-nummer. Alle, dat dénk ik toch, want heb hem gisteren een sms gestuurd en de rotzak stuurt niks weer.

Goeie toon, echt waar. Moest hardop lachen enzo.

Anoniem zei

Klopt, Lebbertje, hij vertelde mij dat hij een sms van je kreeg. ;)
Still, we love you!(jolly jolly)

Anoniem zei

Zéér goed gevonden!
Jammer van de eenzame kerst die je hebt meegemaakt, maar nu heb je wel iets leuks om voor het haardvuur aan anderen te vertellen, niewaar?
Als ik later ook zo'n eenzame kerst meemaak, dan ben jij de eerste naar wie ik ga bellen!
Enfin, moet je me wel eerst even je (echt) nummer geven:)

Groetjes en zalige kerst!

(BTW: Wie heeft er allemaal mijn link in de morgen zien staan?)

Zimbob zei

Link niet gezien maar toch: Proficiat!!! Laat ons hopen dat dit je ticket naar de eeuwige roem is...
En anders alvast naar de bakker. Breng een pateeke mee.

Lebber, zoals al gezegd op jouw stek, snorry, geen belwaarde. Ben vandaag ook nog gauw wezen shoppen. Z U C H T...

Lebbercherrie zei

Jup, heb de link gelezen. Was tof om je daar te zien opduiken. Het is nu wel te hopen dat de Iraanse geheime diensten ons niet in het oog gaan houden!

@ Zimbob: 't is echt erg he, dat kerstshoppen. Kan je je voorstellen wat dat moet geven in pakweg Harrods in London? Aaargh!

Zimbob zei

euhm... da's sowieso wat boven mijn budget...

Periode van vrede op aard'.. Amehoela!!! Werd daarnet bijna van mijn fiets gereden door twee ongeduldige last minute shoppers in dikke auto!!!

Anoniem zei

Ook dat is ... "Kerstmis" geworden. Ik hoop dat ze zich in hun kalkoen verslikt hebben. Niet mooi, maar waar !