zondag, september 23, 2007

Hank and Beulah 11: Someone at the door


Hoewel de Poll nog niet is afgesloten ziet het er naar uit dat de meeste fans (alle 2) willen dat er wat nieuwe personages worden geïntroduceerd in de H en B's. Blij ben ik dan ook om jullie gerust te kunnen stellen met het nieuws dat dat zeker zal gebeuren... maar niet direct.
Een bevriend bibliothecaris vertelde me een tijd geleden dat nieuwe personages vaakal het einde van een reeks aankondigen, of slechts een wanhopige poging zijn om een serie nieuw leven in te blazen. En daar zit wat in.
Nu ben ik zelf niet zo'n zwartkijker als hij (Hij draait jonge mereltjes de nek om als hobby. Denk ik.), maar de rakker is ook zo dom nog niet.
Nieuwe figuurtjes dus: beloofd, ze liggen klaar; maar laat ons eerst is kijken wat H en B zelf nog allemaal zullen meemaken. Mijn blauwe vrienden hebben nog heel wat in petto.

Zimbob, polifinario

7 opmerkingen:

Dork Universalis zei

Ik vind de personages op zich sterk genoeg, dus voor mij moet er niks nieuws komen. Dus als je nieuwe figuurtjes introduceert, doe het met mate ;-)

Occy zei

twaren struisvogels, met pepersaus!

Anoniem zei

Echt een goeie ! Wacht nog maar wat met offspring of andere bijkomende figuren.
Maar "een bevriend bibliothecaris" ??? Liaisons dangéreuses !

Lebbercherrie zei

Occy heeft slechts deels gelijk. Bekende nieuwe personage's die reeksen versterkt hebben, on top of my head: Nero, smurfin, Kapitein Haddock, Jerom, Suske, Woodstock, Suzy Derkins, Daria, etcetera, etcetera.

De lijst van nevenpersonages die reeksen de nek omdraaien is echter langer, true, maar het hangt er allemaal van af hoe je ze gebruikt en introduceert.

Verder goeie toon.

Lebbercherrie zei

bijna vergeten; de smurfen zelf! (waren eerst nevenpersonages van Johan en Pieerewit, liefste kindrtjes en zorgden voor een van de grootste commerciële successen voor Peyo ). Wil nog Lady X, Rataplan, De Daltons en Adhemar toevoegen.

Lebbercherrie zei

Maar ben akkoord, nog even niet.

Zimbob zei

Ik vind het fijn om in het gezelschap van zoveel goeie commentatoren te zijn.

GROEPSKNUFFEL!!!!!!!

@Lebber: you comiccollecting son of a ...
@Occy: vogelwurger!
@Pablo: true
@Dork: will do (trouwens congrats on your new gag: supergrappig!!!! Iedereen check it out: dorkuniversalis.blogspot.com)
@Lady: love ya