zondag, juni 17, 2007

Hank and Beulah 4: housework


Ik krijg honderden mails van fans van alle uithoeken van de wereld die me vragen of ik nog wel gewone cartoons teken. "Lieve, knappe oppergod", zeggen ze dan,"Tekent u eigenlijk nog wel cartoons, of is het al Hank en Beulah wat de klok slaat? Wij vinden dat uiteraard een prachtige, zeer gevatte reeks; maar we wilden gewoon weten wat de toekomst brengt. Steeds de uwe, allemaal lekkere wijven."
Wel, in plaats van die mails één per één te beantwoorden post ik het maar onder deze nieuwe Hank en Beulah. (nogmaals: klikken vergroot)
"Beste lekkere wijven en andere fans, natuurlijk teken ik nog gewone cartoons. Maar Hank en Beulah vind ik gewoon even leuker op dit moment. De cartoons die ik de voorbije weken maakte zitten netjes in een map, te smachten om gepubliceerd te worden. Dat moment komt er wel aan... Binnenkort kunnen jullie trouwens mijn werk veel overzichtelijker bekijken op mijn eigen website."
Een prettige zondag nog iedereen. Gaat en geniet.

Zimbob schaamt zich voor de rechtse verkiezingsuitslag van dit apenland.

24 opmerkingen:

Ann Timmermans zei

indeed the dishes are waiting for you!


No, it's my turn now(equal rights and all that)

Occy zei

Funny!

Lebbercherrie zei

Nais, too bad for Hank it didn't work, will try it with the missus.

Anoniem zei

It won't work either ,x

Zimbob zei

Hoe komt het toch dat op mijn Engelstalige blog iedereen in het Nederlands antwoord, en op mijn Nederlandstalige blog iedereen in het Engels? :D

Een van de 'mysteries van het leven'. Iets voor Lebber.

Zimbob zei

antwoordt... oeps :D

Lebbercherrie zei

Eeeuuh, omdat we klein ambetanterikskes zijn? *grijnst*

Zimbob zei

Glad you say so yourself...

Doeme, nu doen ik het zelf.

Anoniem zei

Jaja, und mir vergessen ze wieder hein?
Eventuele oplossing voor het manneke, koop een vaatwasmachine!!!

Zimbob zei

Jamaar, dan kan hij die diamantjes voor haar niet meer betalen. Trouwens, zij vindt het fijn als hij den afwas doet...

Lebbercherrie zei

Ze wordt daar namelijk nat van, hij smost nogal met het sop, hyurk, hyurk, hyurk!

Zimbob zei

't is lang geleden, maar... :'vetzak!'.

Lebbercherrie zei

Jippie! Ik ben opnieuw ne vetzak!!! :D

Anoniem zei

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Lebbercherrie zei

?QUE?

Zimbob zei

Ik denk dat ie zeggen wil: "hee Zimbob, ik ben een knap wijf -hier ga ik weer- en ik aanbid je. Maar ik weet dat je al een vrouwtje hebt, vandaar dat ik er niet verder op inga. Ik kan je wel deze tip geven: koop zeker géén gepersonaliseerd T-Shirt bij mij, want niet alleen ben ik een knap wijf; ik ben ook een enorme afzetter die niets beters te doen heeft dan mensen hun reactieboxen te spammen. Lieve groeten, Ambrozijntje."

Alee, ik zal er niet ver naast zitten.

Zimbob zei

...en dan nog iets over maïs.

Lebbercherrie zei

!Que tal! Quel Maricon!D onde esta la zappateria? Dos Cerveza, por favor, señor. Quando se come aqui?

Voila, da's al mijn spaans in een notedopje.

Mooie vertaling Vinz, zeer mooi. Een eenzaam traantje biggelt langs mijn wang naar beneden van ontroering...

Zimbob zei

Dank u dank u, Portugees is mijn tweede taal zoals je weet.

ook complimenten met je Spaans... als je al de fouten wegdenkt is het foutloos.

Anoniem zei

Onnozelaars!

wahaha

Lebbercherrie zei

Onnozele Aars? Heb ik u die al laten zien, dan?

Zimbob zei

Meermaals, dank u. Ben nog steeds in therapie.

Lebbercherrie zei

Mijn aars laat weten dat hij deze opmerking laakt.

Pablo Carpintero zei

ik heb Rodrigo vandaag ook twee maal op bezoek gehad. Waar mensen (?) zich al niet mee bezig houden.