donderdag, juni 14, 2007

Cartoonwedstrijd Metro


Morgen (normaal vandaag) wordt dan eindelijk de cartoonwedstrijd van Metro afgesloten. En maar goed ook: wat een grap! Ik hoefde helemaal niet te winnen, maar ik had het graag eerlijk zien verlopen. Ik stond er tamelijk goed voor: en wat zie ik vandaag: mijn punten zijn gigantisch snel gezakt. Neem maar eens een kijkje en vergelijk met andere cartoons. Dit kan alleen maar betekenen dat iemand (of sommigen) zich bedreigd voelde en mij herhaaldelijk een nul heeft gegeven. Ik weet ook dat je als je een cookie verwijdert meer dan eens kan stemmen. Maar zo? Ach, Lebber had gelijk: het is een populariteitscontest, geen cartoonwedstrijd. Bedankt alsnog aan iedereen die voor me heeft gestemd. Ik blijf lekker door tekenen. Goed nieuws: Zondag weer een verse Hank en Beulah (in een nieuw jasje...).

Zimbob geeft de wedstrijd op.

3 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Inderdaad, er zijn een deel kinderen die niet fair kunnen spelen. Vanaf nu vertrouw ik nog alleen op wedstrijden met een vakjury. En dan nog...

Pablo Carpintero zei

Nie pleuje !

Zimbob zei

Moet het niet zijn: niet samenvouwen a.u.b. ?