vrijdag, januari 05, 2007

Cartoon: expectations of the small 2


Als u een trouwe fan bent zult u zich ongetwijfeld 'Expectations of the small' herinneren. Zoniet, doorzoek dan nog maar eens vrolijk de archieven. Ach, ik ben in een goeie bui, laat ik jullie geheugen maar eens opfrissen. 'Expectations of the small' is een reeks die ik af en toe verderzet als ik weer eens niets beters te doen heb. Hoewel ik er al een tiental stripjes van heb liggen is dit nog maar de tweede die ik post. Waarom? Wel, euh... ik zou het niet weten. Ik wilde hier vooral een cartoonblog van maken, en dan vond ik dat 'ministripjes' hier niet op thuis hoorden. Maar omdat ik me van mijn meest veelzijdige kant wil laten zien herzie ik die mening nu met graagte.
I need not remind you that if you click on an image, it will grow. Kind of like... neen, Lebbercherrie.

Een versgeknipte Zimbob

6 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

I resent that last remark, dear sir! By Jove!

Mooie kleurtjes. Leukleukleukleuk. Mmmh? Jaja. (probeer nu wanhopig geen vettige opmerking te maken!) Tof!

Zou er niets op tegen hebben om wat meer van de "Expectations of the small" tezien te krijgen.

Zimbob zei

By Jove, by jove... e djoef op u muil ja. ;-)
Misschien gebeurt dat wel, my dear Watson. (meer expectations bedoel ik, geen djoef op u muil)

euh..
ja...

saluu

things just aren't the same without your bad mouth.

Lebbercherrie zei

Of ne schup in uw radijzen!!

Tetten, tetten, tetten, tetten! Oef, dat lucht op!

Tettentettentettentettentettentteettetenetentenetenetenet!!!!!!!! (verliest zichzelf in een waanzinnig gebrabbel)

Lebbercherrie zei

Lees het nu net, vorige cartoon, afluiting: Zimbob LAATSE keer in 2006!

En is het niet sinaasappel ipv appelsien?

Bent u leerkracht Nederlands?


Moewhahahaha!

Wim the nitpicker

Ann Timmermans zei

Indeed! I agree, Lebby: there should be many more expectations of the small!!

Dikke tjoeze aan the family of lebby and the pingo!

Lebbercherrie zei

thank you lady booty, dikke tsoezen terug aan jou en je familie!