vrijdag, december 15, 2006

Cartoon: Senseo New Generation


Senseo, enkele jaren terug hét geschenk om te geven. Voor elke gelegenheid dan nog wel: Trouwfeest, housewarming, noem maar op.
Zelf heb ik nooit willen zwichten voor deze commercie; anders zijn is namelijk één van mijn hobbies. "Echt nooit, Zimbob?" hoor ik u denken. Wel euh... anders zijn hou je gewoon niet vol. Sinds we hier zijn beginnen te verbouwen hebben we zo'n Senseo te leen. Hebben doe ik het dus nog altijd niet, maar ik ben er vrij zeker van dat wanneer we het moeten teruggeven de aanschaf niet lang meer op zich zal laten wachten. Een verdomd geinig apparaatje...
En nu pakt Philips uit met Senseo new generation, waarmee je de grootte van je bakje troost kan bepalen. Ik ben benieuwd hoe dit model het gaat doen deze kerst, en welk voor verborgen talenten deze homerobot nog blijkt te hebben...

Zimbob in de verflucht

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey Zimbob, mooie tekening!
Maar ehm... Ik zie dat de buitenste lijnen veel dikker zijn dan die binnen het figuurtje, Luke dus.
Een leuke stijl!
Had ook nog een vraag, op jouw blog zijn je cartoons van zeer goede kwaliteit, terwijl bij die op mijn site door het verkleinen en inkleuren een krakkelmikkige houding hebben, is er soms een optie in photoshop om dit bij te werken?
Groeten en tot volgend jaar

Lebbercherrie zei

Nais one, brother.

I see the force is strong in this one!

Heb zo onlangs ook per ongeluk een mixer aangezien voor een battle-droid en ge-Terminated met een Ahnuld-chop. Guess I should lay off the little pink pills.

Zimbob zei

Bedankt voor de complimenten Pepijn. Die dikkere lijnen was inderdaad een experimentje. Dat doe ik af en toe en telkens vind ik het ook best geslaagd. Wat de kleuren betreft... tja dat weet ik zelf niet zo goed. Persoonlijk kies ik altijd voor donkere kleuren, maar da's kwestie van smaak. De kwaliteit van cartoons hangt dan weer af van de grootte waarop je ze maakt (groot beginnen, dan verkleinen) en natuurlijk de scankwaliteit. Ikzelf kies tussen 300 en 600 DPI.
Hoop dat je hier iets mee bent.

Lebbercherrie, you crazy great guy, you.

Lebbercherrie zei

En in welke kleur zijn we aan het verven? Paars, purper, mauve, lavendel?

Anoniem zei

niet kopen dit onding, het staat er nadien toch maar stof aan te trekken.
En waar blijft de nostalgie,de romantiek
de fluitende moor op het fornuis,de verbrande polsen bij het overgieten in de filter?
Ook ik heb nog niet toegegeven aan de koopwoede van dit machientje.
Blijf vechten tegen deze drang.

Zimbob zei

Ik doe mijn best om je wijze woorden in acht te nemen Sven... maar 't is zo lekker ;-)

P.s. speciaal voor Wim: wit.

Lebbercherrie zei

(Homer Simpson stem):....mmmm...wit....