zaterdag, december 23, 2006

Cartoon: een goedbewaard geheim


Een tijdje geleden vroegen enkele mensen zich luidop af 'waar ik het toch bleef halen' en hoe ik elke week weer een nieuwe grap vind. Allereerst wil ik hen bedanken voor hun trouwe sitebezoekjes en voor de complimenten. Jullie komen zeker in de hemel. (of Bobejaanland).
Omdat ik momenteel met verschillende projecten bezig ben: het maken van een strip, het maken van een reeks en het verleiden van een bruine beer tot een dansje; post ik vandaag deze snelle cartoon met daarin een goedbewaard geheim. Ik hoop dat jullie nu het antwoord op jullie vragen hebben. Den Aldi.
's Nachts om slechts een enkele reden: Nosferatu...

Over enkele dagen weer een zelf getekend meesterwerk

Zimbob ongeschoren

8 opmerkingen:

Ann Timmermans zei

Dan moet je toch wel een straffe zijn want die mosterd is pi i i ittig!!

Note: have you tried the cheese and onion chipsletjes?

Zimbob zei

Cheap sletjes? Mmmh, moet ik zeker doen.

Lebbercherrie zei

Leuk. Ik antwoord meestal "Uit de Punica-oase" wanneer men mij vraagt waar ik het blijf halen. Que verwarde blikken.

Ben al curieus naar waar al dat voorbereidend werk naartoe gaat leiden.

Zimbob zei

Hoe minder je verwacht, hoe beter je het zal vinden.

(Oom Confucius is op de koffie)

Lebbercherrie zei

De hand is leeg, de geest verlicht.

Occy zei

kheb ne kleine, moa kschiet verre

Zimbob zei

Occy you son of a gun !

Lebbercherrie zei

het loont de moeite af en toe de ouwe toons eens te gaan bekijken, want van de comments kan een mens nog leren dat Occy Westvloms kan. :-)

Maar het moet wel zijn: "'kem e kleintje, moa 't schiet verre!"