maandag, februari 24, 2014

Cartoon: 2 Pyromanen

Gezien ik momenteel met een groot project bezig ben, verschijnen de cartoons met minder regelmaat.
Toch krijg ik af en toe nog opdrachten die ik echt niet wil afslaan. Hoewel ik gewoon ben met bedrijven en tijdschriften te werken word ik zo nu en dan gecontacteerd door een particulier.
Zo ook voor onderstaande cartoon. Een jongeman wilde graag zijn vriendin verrassen met het verstrippen van een running gag tussen hen, en wel een die zij had verzonnen. Hij stuurde me een mooie email waardoor ik niet anders kon dan hierop in te gaan. Ah, romantiek bestaat nog.
En ook de grap vond ik best te pruimen.
Alle eer aan Liesbeth Hidalgo die de grap bedacht, en haar vriend Peter Franck om haar te willen verrassen.

Het ga jullie goed.

Zimbob

Geen opmerkingen: