maandag, oktober 10, 2011

Cartoon: eetproblemen bij de NVA

At last!!! Na de problemen die studio Zimbob heeft gehad om weer op te starten: computers en bijhorende logistiek, is ie helemaal terug!

Hoewel ik me steeds ver wil houden van alles wat naar politiek of actua ruikt - dat laat ik over aan anderen

die daar véél beter in zijn - kreeg ik het idee voor deze cartoon terwijl ik een kopje thee zat te drinken in een Turks badhuis alwaar ik in gesprek was met een Afghaanse bendeleider met een ingegroeide teennagel. Zeer fijne kerel overigens. Hij is vorige week nog mijn paard komen schilderen.

Anyway: blij om terug te zijn en vanaf nu weer iedere maandag! Tot dan.

Zimbob

1 opmerking:

Soms ben ik vo zei

Hier ga je een georkestreerde reeks haatmails (zie Humo) voor krijgen, dat besef je toch. Blij dat je terug in de ether bent, Zimbob!