maandag, april 18, 2011

Cartoon: Kippies


Omdat hij het dierenrijk nog niet direct wilde verlaten pleegt Zimbob hier andermaal een beestenboel.
Ditmaal mag alle eer gaan naar de heer Bart Potters. Voor zij die hem niet kennen: Bart is een man uit een stuk en een half, komisch talent en meester in de tantrische benadering van gefermenteerde bosvruchtendrankjes. Hij verzocht me nu al weer een tijdje geleden zijn fijn gevonden grap, die me van onderbroek deed veranderen, te verstrippen. En wie ben ik om neen te zeggen? Vermeldde ik al dat Bart gevechtskunstexpert is, en zo'n 3 meter groot?

Maar goed, er is dus hoop voor u, zelfverklaarde grapjurk in lederhosen: mocht u ooit met een grap zitten, maar om een tekentalent verlegen? Een adres!

...En als ze daar net thuis zijn kunt u steeds bij mij proberen...

Ajuu!

Z

Geen opmerkingen: