maandag, mei 24, 2010

Cartoon: het alziend oog


Ik weet het, ik weet het. Zwaar heb ik jullie teleurgesteld door vorige week geen toon te posten. Branden in de hel zal ik hiervoor, enzoverder. Maar, geloof het of niet, zelfs cartoonisten hebben een leven. En vorige week was mijn leven ontzettend druk. Ik bespaar jullie de verhalen over wilde bacchanalen en avonturen in het duister. Het zou jullie maar ongerust maken en dat wil ik natuurlijk niet. Natuuuurlijk niet. Hehe.
Afijn, have no fear, ik doe geen domme dingen, want net zoals jullie allemaal, weet ik dat god alles ziet...

2 opmerkingen:

lebbercherrie zei

Mmmm, begrijpelijk! Wat een lekker nonnetje! Euh, ik bedoel, nevermind, laat maar.


Ps: branden zult ge

Sjokkels zei

Hey Zimbob

het is lang geleden dat ik nog iets op je blog schreef en daarom mijn berichtje. Vooraleer ik weer met veel lof over je tekeningen begin, wil ik eerst starten met de gebruikelijke vraag: alles goed met je? Zo, nu dat gedaan is, de cartoons: zeer goed! Vooral de laatste (die waar ik nu een bericht op zet) vind ik leuk. Andere cartoons (zoals de karikatuur van Lebber) zijn ook tof gedaan. Minder vind ik de cartoons over politieke kwesties, maar dat ligt volledig aan mij: ik ken niks van politiek. De serie van Psycho-Sam bevat ook leuke vondsten, wanneer komt de volgende? Over series gesproken: hoe verloopt het met H&B, krijgt jouw blog nog iets van dat stel te horen?

Zo, dat waren weer een heel resem van vragen ;) geniet nog van de laatste dag van het verlengd weekend, en -wie weet- tot binnenkort!

Sjokkels