maandag, april 26, 2010

Cartoon: Komkommertijd


Iggy Pop stopt met stagediven. Zo stond het in zelfs de grootste kranten. "Who cares?!!", dacht ik dan. Birma is nog steeds een militaire dictatuur waar voortdurend de mensenrechten worden geschonden, de wereldwijde economische crisis lijkt de kloof tussen arm en rijk steeds meer te vergroten, Soedan... iemand?
Maar ja, groot nieuws dus. Het is misschien duidelijk dat ik het niet zo heb voor de heer Pop, maar ik ken er eentje die dat wel heeft. Vandaar deze cartoon. Het is er een voor insiders, en anders bekijkt u het maar als fijne illustratie.
This one's for you Leb. Enneuh, doe me geen pijn omdat ik met je idool sol. Doe dat liever omdat ik je portefeuille heb gepikt.

Later!

Z

2 opmerkingen:

lebbercherrie zei

Ela ela!!! :-) Tof, merci!

Kathleen zei

Onze Ruben herkende zijn papa direct, tof gedaan;-)