zondag, januari 31, 2010

Strip: Psychologos 2


Omdat ik al enige tijd 'recuperende' ben van een hersenschudding, lukt het me nog steeds niet om me al te lang op hetzelfde te concentreren, laat staan gebogen over een wit blad te zitten om daar de fijnste tekeningetjes op te maken. Lange zinnen typen daarentegen...
Vandaar dat er al enige tijd geen verse Hank en Beulah is verschenen. Ik ben namelijk uit mijn archief aan het putten. Nieuw werk verschijnt er bij het verdwijnen van mijn hoofdpijn. Nog even geduld dus.
Hier hebben jullie de tweede strip die ik maakte voor Psychologos magazine. Het is een beetje het vervolg op de eerste. Logisch.
Of is het Logos?

Zimbob, puttend.

3 opmerkingen:

lebbercherrie zei

Goe!

Sjokkels zei

Leuke serie, meer van dat!

Anoniem zei

Wordt een succes als serie