zondag, september 20, 2009

Strip: Strip Noir IIOmdat ik weet dat niet alle klikkertjes het fantastische Plots stripmagazine kopen (waarvoor u overigens doch geheel vrijblijvend zult branden in de hel), heeft Zimbob een fantastische traktatie deze week. Strip Noir II, zoals die verscheen in Plots 10, integraal op deze site. Als dat geen goed nieuws is.
Nu, ik raad jullie alsnog aan om er alles aan te doen jullie zieltjes te redden: gaat naar de betere stripzaak en koopt Plots. Als je hem dan aan mij geeft met een briefje van 500 euro in, dan handteken ik hem spontaan voor je.

Zimbob, immer uw dienaar.

7 opmerkingen:

lady B zei

Deze stijl is grafisch interessant. Meer van dit

DC Swallow zei

Dit van meer. Interessant grafisch is stijl deze.

Sjokkels zei

Hey Zimbob. Knap werk! Heb nog niet de kans gehad om de nieuwe te kopen, want je begrijpt... 10 euro voor een simpel studentje is duur, hé! ;) Ben het natuurlijk wel nog van plan. Inderdaad, grafisch zeer sterk. Vind 'm zelf beter dan zijn voorganger. Meer van dat!

Lebbercherrie zei

Hey Vinzerdedap, had de voorpublicatie al gezien op de Facebookpagina van Plots. Zoals steeds dik in orde. Wil ook aanstippen dat je fantastische vrouwen tekent. Heb je er al een gedacht om een pin-up kalender te tekenen?

Anoniem zei

Geweldig Vings!!!
Meer van da!!!
ZOEGOE!!!!
Groetjes
Ik

djib zei

G'weldig!!!!
O, m'n zus had ook al 'n reactie geplaatst zie ik ;))

Zimbob zei

Danke danke, gullie zijt 'te kaajnd'. Zelf zie ik alleen maar dingen die beter kunnen (maar da's het lot van nen onzekeren zeker... afijn). Merci alvast.

Pinupkalender? Jaja, en gij u daarop ... zeker. Afijn.

Djibken, het verwarmt mijn hart dat gij (en uw zus, hehehe) uw mening laat. Mijn borsthaar staat ervan recht.

Alee, ik ben gaan tekenen. Juuuuuw.