zondag, juni 28, 2009

Cartoon: A fish called PandaWat nu? Een stijlbreuk? mja, een klein beetje wel. Deze toon is namelijk de allereerste die ik maak met een penseel en inkt. Dat maakt dat alles niet zo nauwkeurig is als gewoonlijk, maar ik vind het best een leuk resultaat. Wat jullie?

Zimbob, kalligraaf van het zevende knoopsgat

8 opmerkingen:

lady B zei

iet ies naajs!!

Sjokkels zei

Hey Zimbob, kon door de examens even niet meer reageren. Maar goed, die zijn voorbij. Eindelijk :)

Vind 'm zeer leuk. Om te beginnen omdat ik grote fan ben van de film, maar ook omdat je ander materiaal hebt gebruikt. Met penseel en inkt is moeilijk, dat heb ik zelf uit mijn school ondervonden; maar het resultaat is altijd wel dat beetje spectaculairder dat met een gewoon finelinertje. Naar mijn mening, natuurlijk.

Proficiat ook met Stripelmagazine. Heb het al op de site opgevangen, maar vond het leuk dat je het ook op je blog liet weten. Denk zelf ook dat een heel jaar om de week een grapje tekenen niet makkelijk is, maar dat zal voor jou geen probleem zijn, toch?

Bon, een zéér fijne vakantie, die je waarschijnlijk boordevol inspiratie zal opleveren!

Groeten,
Sjokkels

Zimbob zei

Tnx for the kind words, Sjokkels. Laat me zeker weten hoe je examens zijn geweest en wat het eindresultaat is. Ook voor jou een gewéldige vakantie en veel geluk ook met je nieuwe animatie-opdracht.

Lebbercherrie zei

Tof! Leuke knipoog nr de film.

Nagolore zei

's wat anders en...nog knap werk ook...'t mag er zijn.

Emmanuel zei

Weer een prent die roelt, Zim.
Was ook een grote fan van de Wanda's van Jamie Lee Curtis ;-)

filmkenner zei

not a fan of her fish though??

jabo zei

best nog goed gelukt! :)