zondag, april 26, 2009

Exclusief: NIEUWE Playboyfoto's Do!!!


Dertien in een dozijn zijn het er: zangeresjes of ander halfbekend wannabe-gepeupel die zonodig met hun blote flamoes in de Playboy willen ter bevordering van de wereldvrede. En dat mogen ze hoor. Tuurlijk. Zimbob hoor je niet klagen.
En dat geeft mij ineens weer de mogelijkheid om dit collagetje te posten. Ik heb het de afgelopen tijd zo ontzettend druk gehad met het maken van materiaal dat ik nog niet kan publiceren, dat zo’n collage tussendoor me weer even wat ademruimte geeft. Benieuwd? Wacht maar af: het zal knallen.
Maar goed playdoh? Weet je nog wel: een tijdje geleden verscheen Do (Dominique Rijpma van Hulst), hier in Vlaanderen bekend uit X-factor, maar in Nederland vooral bekend als zangeres, in volle glorie in ’s werelds beroemdste mannenblad. Hoezee, geef die meid een Pulitzerprijs.
Vandaar dit grapje... Play-Doh hebt u hem? Ach, gun me ook eens een adempauze. En omdat jullie jezelf toch de moeite hebben getroost om tot hier te komen geef ik voor deze ene keer ook de echte link mee naar de beruchte foto’s. Als je het dan toch niet kan laten...

Volgende week weer echt tekenwerk en deze woensdag weer op Stripelmagazine!

Smakkerd.

Zimbob, kapotgetekend.

4 opmerkingen:

Lady B zei

Ferm gedaan!

Lebbercherrie zei

Damn, ik loop weeral achter. Had nog nooit van haar gehoord.

Emmanuel zei

@Lady B:


een compliment aan Do's ouders ?

Steve V zei

Of aan Hasbro... Gooi wat bloem, geur, kleur en bewaarmiddel bijeen en voila...

Ook lekker tussen een boterham, vooral de fluoroze...