zondag, juli 01, 2007

Hank and Beulah 6: Sick


Excuses, verschoning en oprechte deelneming. Hoewel ik de cartoon al lang klaar had kon ik hem niet eerder posten wegens gewoonweg niet aanwezig. Ben net thuis zodoende post ik hem nu. Ik ben alvast aan mijn vakantie begonnen. Mijn hoelarokje heb ik aan alsook mijn marcelleken. Op de achtergrond speelt er een vrolijk Caraïbisch deuntje en de poezen spinnen goedkeurend. Seffens nog een frozen Margarita en ik kan er weer tegen voor de volgende 5 minuten. Een fijne week gewenst.

Zimbob, beter laat dan nooit.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ah, is dat zo schadelijk?
oeps, ik zal er ook op moeten letten.
De hank and beulahs rule!!

Lebbercherrie zei

Beulah, such a saucy minx and still oh so wise...

Great toon, and idd, weeral similarities.

Verdoeme, was in het Iengels bezig. Sorry.

Zimbob zei

Lengels? Is dat een variant van het Leltisch?

Lebbercherrie zei

iengels, me een I zoals dasse da zegge in Brasschààt