maandag, november 20, 2006

Hopelijk dra opnieuw cartoons!!!

Liefste fans, al dan niet aantrekkelijk. U heeft het gemerkt, al eventjes geen nieuwe Zimbob meer. Verschoning hiervoor, maar ik ben er zelf het grootste slachtoffer van. U weet misschien dat ik middenin de verbouwingen zit. Welnu, wegens loze beloftes van onze "elentrieker" zit ik al weken zonder stroom en computertoegang. Het had al lang in orde moeten zijn, maar is het dus niet. Bareuh! Maar ik beloof jullie dat, zodra ik terug 'power' heb, de Zimbobs jullie opnieuw rond de oren zullen vliegen. Remember that I love all of you. Afspraak opnieuw: volgend weekend. Hopelijk tot dan.

Zimbob in het donker

3 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Elentriekers, breek me de bek niet open. Tuig is het, mijnheer, tuig. (hierbij direct mijn excuses aanbiedend aan elken elentrieker die mij weet wonen.)

Lebbercherrie zei

Beste Zimbobken,

ik ben al niet het toonbeeld van geduld, I know, maar wou je toch laten weten dat ik zodanig reikhalsend uitkeek naar je nieuwe toons dat ik mijn nek verstuikt heb.
Mood: trembling with anticip......ation!

Anoniem zei

TROOST JE ZIMBOB, VANAF KERSTMIS WORDEN DE DAGEN TERUG LANGER EN DE NACHTEN KORTER