zaterdag, oktober 28, 2006

Zimbob in Parcifal


De geruchten deden al langer de ronde en eindelijk is het dan zover. De nieuwe Parcifal is uit en Zimbob staat er in. Niet met een cartoon zoals u van me gewoon bent, maar met een heuse ministrip van 2 hele bladzijden. Als dat geen verwennerij is. Hierbij al vast een voorsmaakje. Als dit smaakt naar meer gelieve u dan te begeven naar de betere stripwinkel. Ik bedank de mensen van 'het Salon', die op mijn werk sprongen als bronstige bevers op een mooi houtblok. Rowrr. Ik hoop in de toekomst zeker nog met hen samen te werken.

Zimbob

6 opmerkingen:

splinter zei

Tsja, daar moet je toch een bericht van mij op verwachten.
Jouw stripverhaal voor Parcifal is toch één van de leuke, en is goed geplaatst in dat ene aparte boekje dat, na mijn mening, toch nog het beste boekje van ze alle 5 is (hoewel ik deel 5 ook één van de betere vind)

Laat ik maar weinig over je stripverhaal vertellen, dat moet iedereen zelf maar ondervinden, ik heb geen zin om alles te gaan verklappen.

Over het vierde Parcifal nummer:
Wel ja, nu gaat het de goeie richting op, het idee van 5 boekjes in één nummer is eens wat anders (alleen jammer dat het goedkoop werd verpakt met een geel, aan elkaar geniet blaadje, maar laat ik niet moeilijk doen...) maar sommige stripverhalen die erin staan zijn in mijn ogen niet echt "goed" (Eerste stripje in deel 4, niet omdat het "vuil" is, maar omdat het te slecht getekend is, en zo zijn er wel nog een paar...) Maar al bij al bied dit nummer vermaak en is het aangeraden het te gaan kopen.

Eigenlijk zijn er vele vragen die ik je nog zou willen stellen, maar laat ik dat beter in levende lijven doen en nog wat plaats overhouden voor andere reacties, waarvan er zeker velen over dit onderwerp gaan staan!

Keep it up!

-Pepijn

Zimbob zei

Bedankt voor je reactie Pepijn, en ik deel je mening over bepaalde stripjes. Uiteraard verschillen smaken altijd, maar kritisch kijken kan nooit kwaad. Blijf jij ook voort doen hoe je bezig bent. Dat gaat alsmaar meer de goede weg uit. Tot praats.

Lebbercherrie zei

Pepijn, ik heb ze alleen nog maar kunnen doorbladeren, maar volgens mij heb je daar een zeer terechte kritiek neergepend.

Vince, nogmaals proficiat met je allereerste officiële publicatie. Moge er nog vele volgen.

Lebbercherrie zei

Klein vraagje Vinzeken,
zoeken die gasten van Het Salon nog andere tekenaars? Niet dat ik mezelf wil pushen, maar eeuh,...I would like to praised as much as you do,...Hihi.

Lebbercherrie zei

Oooops,

that should be " I would like to BE praised..."

Anoniem zei

Nice! Normaal gezien zou er ook iets van Tim & mij in moeten staan (de hand van God), maar ik heb het nieuwe nummer nog niet gezien :-p